Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
De voordelen van het gebruik Captivate voor Training
Het is geen verrassing dat Adobe Captivate is hard op weg het middel bij uitstek voor makers van e - learning materiaal . Captivate aanbiedingen tools voor het maken , bijhouden en beheren van projecten allemaal in hetzelfde softwarepakket . Met zijn eenvoudige en intuïtieve bediening , Captivate biedt een complete oplossing voor makers van alle soorten en op alle niveaus van expertise . Eenvoudige , intuïtieve bediening .

Adobe Captivate
controles hebben een elegant design . Door het verspreiden van de controles tussen de boven-en zijkanten van het scherm , Captivate kunnen de gebruikers toegang tot een breed scala van controles , terwijl op hetzelfde moment het maximaliseren van de werkruimte .

Veteraan gebruikers van Adobe -software
zult merken dat de meeste van Captivate bedieningselementen en instrumenten zijn zeer vergelijkbaar met die van andere Adobe- programma's, zoals Photoshop of Lightroom . Nieuwe gebruikers zullen Captivate 's iconen en menu-interface eenvoudig te gebruiken en toegang te vinden .

De tijdlijn gebruikt om dia's te wijzigen en te bewerken is zeer intuïtief , omdat het kan worden bediend door het veranderen van numerieke parameters of eenvoudige drag - and-drop manipulatie .
Powerpoint Slides compatibiliteit

het kunnen importeren en extract dia's van Powerpoint is een zeer belangrijk kenmerk , omdat Microsoft 's Office -software suite is de standaard voor kantoortoepassingen . Deze functie maakt het mogelijk de inhoud van ontwerper aan het materiaal aangemaakt op Powerpoint hergebruiken en importeren rechtstreeks in Captivate , bespaart ontwerptijd .

Captivate 's ondersteunen voor het importeren van Powerpoint slides is zeer verfijnd . U kunt ervoor kiezen om de volledige presentaties importeren of kiezen de dia's die uw presentatie past . Captivate zal de dia's te importeren en zelfs plaats ze in de presentatie waar je kiest .
Audio-opname en

meeste presentaties en e - learning creatie programma
bewerken vertrouwen over het invoegen van audio -bestanden op slides van de presentatie aan het geluid toe te voegen . Hoewel nuttig , dit beperkt ook de interactie tussen geluid en graphics . Adobe Captivate overwint deze problemen door middel van een audio-opname en editing utility. De audio-opname en editing tool maakt het ook mogelijk voor de microfoon kalibratie ( zowel automatische als handmatige ) , alsmede normalisatie ( dat is , het instellen van een gelijkmatige volume ) voor audio op alle dia's .

Een ander bijkomend voordeel van Captivate 's audio-tools is de mogelijkheid om audio te comprimeren . Captivate automatisch de opgenomen audio aan uw presentatie te comprimeren , waardoor uw presentatie kleiner en draagbaarder .
Makkelijk Object Management

Captivate is gebaseerd op " voorwerpen " aan de presentatie dia's maken . Deze objecten kunnen afbeeldingen , tekst , video en andere media . Het creëren en beheren van uw objecten is simpel : Ze zijn op een tijdlijn geplaatst , zodat u kunt handmatig aanpassen wanneer zij in-of uitfaden van de glijbaan . Zeer veel als met video editing programma's , kunt u knippen , plakken , kopiëren en manipuleren tijdlijn van de objecten om volledige controle over het uiterlijk en het gedrag van uw presentatie .
Eindeloze aanpassingsmogelijkheden
< br

Abode > Captivate ondersteunt ook extra widgets . Widgets zijn kleine add - on programma's die sommige hulpprogramma zal toevoegen aan uw presentatie . Sommige van de widgets toe te voegen kaart , Twitter -feeds , kalenders en nog veel meer voorzieningen . De widgets zijn gecodeerd in Coldfusion ( een andere van de technologieën van Adobe ) , zodat gebruikers kunnen hun eigen widgets maken om een ​​aangepaste tintje aan hun presentaties . Adobe biedt gedeeltelijke ondersteuning voor widgets , en je kunt een aantal widgets voor gratis krijgen bij de officiële Adobe Captivate website .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe Apple Keynote gebruiken om…
·Kan ik Sla de proefversie van …
·Hoe je Java inschakelen op Win…
·Hoe maak ik een ODP convertere…
·Hoe je SWF -bestanden uploaden…
·Hoe te Tracking Cookies verwij…
·Hoe te Stroomschema voor Medew…
·Hoe je DIV's maken in Adobe Dr…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Computer Agenda 's 
·Hoe te gebruiken PDF Compleet 
·Photoshop : Bloem Technieken 
·Hoe PowerPoint -bestanden converteren na…
·Hoe te Rechtstreeks scannen naar Word 20…
·Hoe te Extract een ISO image naar een ha…
·Hoeveel minuten afspelen voor 8Gb van AV…
·Hoe een PDF -formulier Elektronisch Volt…
·Win XP Backup instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com