Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat is een Auto Corrector in Microsoft Word ?
AutoCorrectie is een functie van Microsoft Word en andere Microsoft Office-programma's die fouten in je tekst corrigeert terwijl u typt . Aanpassen AutoCorrectie kan helpen tijd te besparen tijdens het typen Word-documenten . Je moet altijd voorzichtig zijn , echter dat AutoCorrectie niet per ongeluk fouten introduceren in uw document . Geschiedenis

De eerste versie van Microsoft Word om AutoCorrectie omvatten was Word 6 , geïntroduceerd in 1993 . Deze versie automatisch gecorrigeerd voorkomende spelfouten en typefouten , zoals per ongeluk kapitaliseren twee letters in een rij of het eerste woord van een zin niet kapitaliseren . Zoals Microsoft ontwikkelde latere versies van Word , AutoCorrectie verbeterd . Beginnend met Word 95 , konden gebruikers uitzonderingen ingesteld op AutoCorrectie , bijvoorbeeld het voorkomen van automatische kapitalisatie na voorkomende afkortingen , zoals ' corp . " of " co . "
Gebruikt

AutoCorrectie
in Microsoft Word 2010 is geavanceerder dan de een van Word 6 . Het nog steeds corrigeert automatisch typefouten en spelfouten . Het voegt ook gemeenschappelijke symbolen wanneer u een tekst representatie van die symbolen typen , bijvoorbeeld , het symbool auteursrecht voor " ( c ) " of smiley gezichten voor emoticons . Het geeft je ook veel opties om je eigen automatische correcties en uitzonderingen maken . Bijvoorbeeld , kunt u AutoCorrectie te corrigeren " org " aan "organisatie" , zodat u niet hoeft te typen out elke keer , of maak uw eigen automatische correcties voor speciale tekens , zoals ' e ' " voor een geaccentueerde letter " e . "
problemen

hoewel AutoCorrectie in Word 2010 gedraagt ​​zich meer intelligent dan AutoCorrectie in oudere versies van Word , kan het nog steeds problemen veroorzaken en juist niet - fouten . Als u vindt AutoCorrectie vervelend , kunt u deze uitschakelen door te klikken op " File ", " Options " en " Proofing ", vervolgens op " AutoCorrectie-opties . " Onder het tabblad " AutoCorrectie " , vink het vakje " Tekst vervangen tijdens het typen . " Als alternatief kunt u een AutoCorrectie- wijziging van een enkel woord ongedaan maken door de muis over het woord , te klikken op de knop die verschijnt , en te kiezen voor " Change Back to ... " of " Stop Automatisch corrigeren ... "
Aanpassingen

Er zijn twee manieren om je eigen correcties toevoegen aan AutoCorrectie in Word . De eerste manier is klikken op " File ", " Help" en " Opties " en vervolgens " Proofing . " Klik op " AutoCorrectie-opties " en selecteer het tabblad " AutoCorrectie " . Typ het woord dat u wilt vervangen in het vak " Vervangen " , dan is het woord dat u wilt vervangen met in het vak " met " . Klik op "Add " en vervolgens " OK . " Als u speciale symbolen voor uw woord , kunt u deze vinden onder de "Symbol " knop op het tabblad "Invoegen " . U kunt ook met de rechtermuisknop op een verkeerd gespeld woord in uw document , kies " AutoCorrectie " en klik op de juiste spelling van het woord .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te centreren de tekst tuss…
·Voordelen van het gebruik van …
·Hoe maak je een Cropped Photo …
·Hoe te Functietoetsen gebruike…
·Hoe te Columns Som Met VBA in …
·Hoe u Microsoft Word 2007 conv…
·Een lijst van de toepassingen …
·Problemen met de Microsoft Wor…
·Hoe de Eerste Brief Grote in M…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Hoe maak je een Cell Met VBA 
·Hoe kan ik een document in Word 2007 Her…
·QuickBooks Pro Brengt Bank Informatie ov…
·Hoe te HyperCam Zonder Lag 
·Zo plaatst Free Music op een iPod 
·Microsoft Business Contact Manager Tutor…
·Hoe schakel ik Spybot ? 
·How to Get Rid van teken op een X - as :…
·Hoe PDF naar Powerpoint Slide importeren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com