Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Voordelen van het gebruik van MS Word
Word is de meest populaire tekstverwerkingsprogramma in 2009 niet alleen vanwege de marketing moloch dat is Microsoft , maar omdat het vereenvoudigt het creëren van documenten . Het programma is eenvoudig genoeg om snel een persoonlijke brieven en uitgebreid genoeg om complexe technische handleidingen te produceren . WYSIWYG

Wat u ziet is wat je krijgt ( WYWIWYG ) met Word . Het Word-document op het scherm lijkt precies op de gedrukte versie, die tijd en moeite bij het bepalen van het uiterlijk van de hard copy redt . Met Word kunt u verborgen velden en opmaak codes bekijken en wijzigen bars om te helpen bij het creëren van het document . Om te zien wat het uiteindelijke eruit zal zien , alles wat je hoeft te doen is om al deze opties uit te schakelen en bekijk het document " Afdrukweergave " view .
Custom Interface

u kunt de look en feel van het Woord , zodat het past precies de manier waarop u werkt . U kunt toevoegen , wijzigen of verplaatsen werkbalken aan een deel van het scherm . Menuopdrachten kunnen op dezelfde manier worden beheerd . Tekstinvoer gidsen zoals de statusbalk , schuifbalken , heersers en scherm tips kunnen worden in-en uitgeschakeld als dat nodig is.
Flexibele Documenten

Omdat Word is dominant tekstverwerkingsprogramma van de pc , de document -formaat kan worden rechtstreeks door geopend of eenvoudig geïmporteerd in externe programma's zoals Adobe PageMaker en Corel WordPerfect . Omgekeerd kan Word gemakkelijk te brengen in vele soorten bestandsformaten , inclusief foto's en geluid .
Tafels

Word
biedt vele manieren om tabellen te maken , onder vermelding van het aantal rijen en kolommen in een vorm of op een enkele cel slepen in verschillende . Echter , de meest intuïtieve methode houdt een potlood icoon . Door het verplaatsen van dit potlood op het scherm , kunt u de volledige tabel te tekenen , maken cellen van verschillende afmetingen en geef grenzen van verschillende kleuren en diktes .
Macro

Macro's
voorzien een klik toegang tot ingewikkelde en repetitieve tekst door de toetsaanslagen te registreren kunt u vervolgens toewijzen aan een menu-optie , key code of toets . Wanneer u het nodig om de invoer te herhalen , gewoon kiezen voor de menu-optie of klik op de macro knop . Meer ingewikkelde macro's , geprogrammeerd in een subset van Visual Basic , kunt functies van stand-alone programma's met dialoogvensters , formulieren en gegevens controleren dupliceren .
Automation

Word
automatiseert veel eerder alledaagse taken . U kunt controleren en corrigeren spelling en grammatica als je typt . Tekst in de kop-en voetteksten kunnen automatisch naar nieuwe hoofdstuktitels of sectie cijfers weerspiegelen . Nadat u Inhoudsopgave formaten en tekst referenties definiëren , de paginanummers van deze functies automatisch worden bijgewerkt wanneer u een gedrukt exemplaar te genereren .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe kan ik een Word naar tekst…
·Hoe u de automatische datering…
·Hoe maak je Stuur een fax met …
·Hoe te converteren MS Works -b…
·Hoe te Aziatische fonts verwij…
·Hoe de Default Settings in MS …
·Hoe te Documentkenmerken Set V…
·Hoe maak je een Screen Shot in…
·Hoe te Accent Marks maken in M…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe te Woorden Bijeenhouden Met behulp v…
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe te EXE -bestanden met behulp Notepad…
  Software Articles
·Hoe lang duurt AVG Laatste ? 
·Hoe te verwijderen van een Trojan.Inject…
·Het wijzigen van de SA Password SQL in E…
·Hoe je Super 8 films omzetten naar DVD 
·Hoe de Ultimate Boot CD voor Build Windo…
·Hoe kan ik een Word- document opheffen W…
·Hoe kan ik een anti - virus programma ui…
·Wat is Real Player ? 
·Handmatig bewerken van een hyperlink Vel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com