Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Wat zijn MTS bestanden ?
Als je ooit hebt opgenomen video met een digitale videocamera en vervolgens geprobeerd om de bestanden van de camera naar de computer , is er een grote kans dat je een . MTS -bestand hebben ondervonden en gebruikt . Het . MTS bestandstype is een video bestand waarmee digitale video camera's om high - definition video rechtstreeks opnemen op optische schijven , harde schijven en flash- geheugenkaarten , waardoor het eenvoudig om snel vast te leggen en over te dragen video van alles wat je wilt . Geschiedenis van de . MTS File

door twee grote digitale video bedrijven gezamenlijk Ontwikkeld in 2006 , . MTS is een bestandstype gebruikt voor het vastleggen en opnemen van high - definition video in zowel de consumenten - en professioneel - level digitale videocamera's , en wordt nu gebruikt als bestandstype keuze op een breed scala aan digitale videocamera merken. Als een afkorting voor " MPEG Transport Stream , " het . MTS videobestand wordt soms " AVCHD " of " Advanced Video Codec High Definition ", wat verwijst naar het bestandsformaat en de map structuur in zijn geheel .
< br > video File grootte

het feit dat het bestandstype high - definition video kan opnemen , zonder toegang tot grote hoeveelheden opslagruimte --- waarvoor slechts ongeveer 10 gigabyte per uur aan videomateriaal in tegenstelling tot meerdere malen dat voor andere soorten videobestanden --- is een van de sterkste voordelen in het gebruik van een digitale videocamera die produceert . MTS bestanden .
High - Definition resoluties
< br >

Terwijl het bestandstype is speciaal gemaakt voor high - definition video , waaronder 720p , 1080i en 1080p resoluties ondersteunen , kunnen de verschillen tussen digitale videocamera modellen alleen opnemen mogelijk om een of twee van die resoluties . Bijvoorbeeld , zullen veel basic , consumenten - level digitale videocamera's in een maximale resolutie van 720p kan de gebruiker om te filmen , gelijk aan de oplossing van een groot aantal high - definition tv-zenders . Nieuwere camera's , of mensen met meer functies , kan de gebruiker film in hogere resoluties , waaronder 1080i en 1080p , gelijk aan de resolutie van high - definition Blu - ray discs .
Gebruiken . MTS bestanden < br >

Er is een grote verscheidenheid aan software programma's op de markt die gebruik kunnen maken van . MTS bestanden voor zowel video bewerken en bekijken doeleinden . Software zoals VideoLAN VLC media player bestaat op Mac OS , Windows en Linux , en is de eenvoudigste manier om video geschoten en opgenomen in een . MTS-bestand direct bekijken . Voor het bewerken, de keuzes zijn veel breder , zoals vrijwel alle grote video-editor , zoals Final Cut van Apple en iMovie , Sony Vegas , Premiere Adobe , samen met tal van kleinere merken , kan het bestandstype volledig te benutten . Daarnaast zijn veel digitale videocamera's verpakt met basis software die gebruikers in staat stelt om eenvoudig deze bestanden overzetten naar hun computer .

Echter , in tegenstelling tot vele bestandstypen die kunnen worden bekeken en alleen gebruikt door ze te openen , . MTS bestanden verblijf op een specifieke map structuur die vaak nodig is voor het bestand dat moet worden gebruikt . Deze zeer gestructureerd systeem van mappen vertelt de juiste software op de computer precies wat het bestand bevat en hoe het beste gebruik maken van het. Gelukkig zijn de meeste video- editing en het bekijken van software laat de gebruiker toe om deze complexe mapstructuur omzeilen door de . MTS bestand rechtstreeks te importeren in het programma . Bij een poging tot kopiëren . MTS bestanden rechtstreeks naar de desktop , is het echter belangrijk dat de mapstructuur waarin zij zijn opgenomen behouden . Door het kopiëren van de hoofdmap , in plaats van alleen het individu . MTS bestanden , de overgang naar videobewerking of het bekijken van software in de toekomst veel soepeler zullen worden .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te VCR converteren naar AV…
·How to Make Music Fade out in …
·Hoe kan ik Steek Clips in het …
·How To Get Rid Of Sound Op een…
·Hoe te SRT bijschriften gebrui…
·Hoe te converteren een MPEG4 M…
·Hoe naar MOV converteren naar …
·Hoe te Center Schrijven op Win…
·FLV vs MPEG 
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe je foto's overbrengen van een comput…
·Hoe de Reactie Lettertype wijzigen in Ad…
·Hoe kan ik MP4 Broadcast Met Virtual DJ 
·Hoe om uw stem opnemen vanaf uw Mic on A…
·Hoe je tekst toevoegen Wanneer een grafi…
·Hoe je tekst toevoegen aan spraak in Pow…
·Hoe kan ik een Word- document opheffen 
·Een AMR -bestand naar MP3 
·Wat is de extensie . DRL ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com