Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Gereedschappen van Photoshop
Photoshop is een populaire digitale beeldbewerking programma . Het is onderdeel van de Creative Suite-software van uitgever Adobe . Hoewel Photoshop bevat vele geavanceerde functies voor het manipuleren van beelden , zijn basisfuncties dekken veel van de meest voorkomende behoeften van de gebruikers . Photoshop Toolbox is een menu van individuele instrumenten , die elk dient een specifiek doel . Marquee Gereedschap

De marquee gereedschap in Photoshop selecteert een deel van het beeld binnen van een vooraf bepaalde vorm . De toolbox bevat ronde , ovular en rechthoekige selectiekadergereedschappen .
Move Tool

Het gereedschap Verplaatsen lijkt op een standaard muis cursor . Photoshop- gebruikers kunnen een afbeelding of een geselecteerd deel of laag in alle richtingen bewegen met het gereedschap Verplaatsen .
Lasso Gereedschap

Lasso gereedschappen
zijn nuttig voor het selecteren van een onregelmatig gevormde deel van het beeld . De standaard lasso tool laat de gebruiker toe om het deel van het beeld dat zij wenst te selecteren schetsen , terwijl de veelhoek lasso creëert een reeks rechte lijnen te omringen een gedeelte van de afbeelding .
Gewas en Slice gereedschappen

Het gewas en slice tools zijn nuttig voor het fragmenteren van een enkel beeld . Het gereedschap bijsnijden wijzigt een afbeelding door binnen het selecteren van een rechthoekig gebied en alles buiten het geselecteerde gebied te verwijderen . De slice gereedschap breekt een beeld in twee verschillende stukken . Penseelgereedschappen
Borstel Gereedschap

Photoshop
uitvoeren van een verscheidenheid van verschillende functies . De healing brush , die door een bandage pictogram wordt aangeduid , reparaties licht beelden beschadigd door het verwijderen specs of vuil dat zou kunnen komen van het scannen of krassen op het oppervlak van een photograph.The standaard brush tool voert digitaal schilderen op het oppervlak van een beeld . Gebruikers kunnen verschillende borstel maten en tip vormen , evenals verschillende kleuren en ondoorzichtigheid niveaus voor de digitale paint.Photoshop ' s historiepenseel selecteren verwijdert lagen van het bewerken van de eigenschappen van het herstel van het originele beeld waar een gebruiker schildert met de tool.
< Br > blur
Tool

de onscherpte tool werkt net als de brush tool. Echter , in plaats van het toevoegen van een kleur aan het beeld , het vervaagt samen de kleuren in het geselecteerde gebied . Dit is handig voor het verzachten van de rand van een afbeelding of het minimaliseren van de verschijning van vlekken of onvolkomenheden .
Burn en Dodge Gereedschap

De burn en dodge tool in Photoshop reproduceren fotografische afdrukken processen van dezelfde namen . Burning verwijst naar donkerder het geselecteerde gebied . De dodge tool voert de tegenovergestelde functie , verlichten de ruimte om informatie vrij te geven of maak een overbelichte look.
Type Tool

Het type instrument , ook bekend als de tekst gereedschap , is Photoshop manier waardoor gebruikers om tekst toe te voegen aan een afbeelding . De tool creëert een nieuwe laag waarop gebruikers kunnen typen in een verscheidenheid van lettertypen en tekststijlen .
Pipet

De pipet selecteert een kleur wanneer de gebruiker klikt op en kiest een pixel op het beeld . Dit is handig voor een bepaalde kleur reproduceren elders in het beeld .
Zoom Tool

De zoom-tool is gelegen in de buurt van de onderkant van de Photoshop- toolbox . Het lijkt op een vergrootglas en werkt in zowel zoom - in en zoom - out modi .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Nudge in Photo…
·De Super Saiyan Tutorial voor …
·Hoe Flip Papier maken in Photo…
·Creatieve projecten voor Photo…
·Hoe maak je een Fake Tattoo in…
·Hoe je Photoshop 5 installeren…
·Hoe je tekeningen importeren i…
·Hoe je Zelfs Sized Shapes in P…
·Hoe vrouwen trekken in Photosh…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
  Software Articles
·Hoe te OpenOffice installeren Rpm 
·Hoe om te winkelen voor Civiele Techniek…
·Hoe maak je een koptekst in OpenOffice C…
·Microsoft Word Online Tutorial 
·Hoe maak je een puzzel behulp van MS Wor…
·Wat is Intervideo DVD ? 
·Hoe maak je een Polaroid Transfer naar P…
·Hoe kan ik een aangepaste knop in Firewo…
·Hoe je Items in PowerPoint Markeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com