Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Creatieve projecten voor Photoshop CS3
Als u de Photoshop- grafische software hebt gebruikt van Adobe , je bent vertrouwd met de opties van het programma voor het bewerken van digitale foto's . Het hebben van Photoshop CS3 , een deel van de Adobe Creative Suite , geïnstalleerd op uw computer u niet beperken tot alleen elektronische touch- ups , dat wel . Laat uw creativiteit de vrije loop en maak gebruik van de vele verschillende opties binnen Photoshop om volledig beeld transformaties te creëren . At -Home Makeover

Uw kansen op het krijgen van een tv- makeover toont zijn slank en hebben werkelijke cosmetische ingrepen gedaan kan duur en riskant zijn . In plaats daarvan krijgen creatief met gereedschappen van Photoshop en geef jezelf een onscreen huis makeover . Met Photoshop kun je alles doen, van veranderen uw oogkleur (geen contactlenzen nodig) om rimpels ( geen verdoving of face - lift litteken resultaten ) te verminderen of te wissen . Andere opties zijn het afstellen van een model foto om te laten zien hoe je eruit zou zien met langer haar , toevoegen of verwijderen van sproeten , het sluiten van een gat tussen je tanden en retoucheren grijs in je haar . Gebruik van Photoshop om nieuwe te creëren kijkt enkel naar het verschil in je uiterlijk te zien , het ontwerpen van een professionele foto voor uw website of als een test voor het plegen van een daadwerkelijke invasieve procedure .
Maak je eigen Marilyn < br >

De actrice Marilyn Monroe te zien in enkele van de meest herkenbare werkzaamheden kunstenaar Andy Warhol's , waaronder een 1953 zwart-wit foto van haar die hij gebruikte voor een zijden scherm in 1962 . De foto neemt de oorspronkelijke afbeelding van Marilyn en transformeert haar met levendige , multi - kleuren en verschillende belichtingen . Je bent in staat om hetzelfde te doen in Photoshop CS3 , gebruik te maken van gereedschappen en filters van het programma . Geef uw foto's de overbelichte look met Photoshop " Hue /Saturation " schuifbalken , die ook voorziet in de mogelijkheid om uw foto te zetten in het neon heldere blik van de Marilyn kunstwerk . Photoshop selectie-gereedschappen maken het snel uw afbeelding meerdere keren , net als de herhaling van de Marilyn 's kopiëren en plakken . Gebruik de " Lasso " tool, een andere keuze optie , om een bepaald gebied op de foto schetsen en voeg kleur , net als Warhol deed met Marilyn 's haar .
Get Animated

Als je ooit gewenst dat je zou kunnen kijken meer op je favoriete stripfiguur , open een foto van jezelf in Photoshop en wees creatief . Met een paar klikken van Photoshop " Ellipse Tool " en zwarte verf kleur , kun je jezelf Mickey Mouse oren ( of , met de toevoeging van een rode polka - dot boog , Minnie Mouse oren ) . Liefhebbers van Lela , van " Futurama ", kunnen hun stripfiguur 's single- eye uitstraling krijgen door het manipuleren van hun beeld op het scherm . Photoshop " Lasso " en kromtrekken gereedschappen kan een enkele grote gaten te maken van twee normale - kleinbedrijf . Anime liefhebbers weten dat hun favoriete personages hebben vaak niet - gevonden - in - de natuur haar kleuren zoals neon roze of fel blauw . Met Photoshop kleurenpaletten en borstels , kunt u dezelfde blik op het scherm te bereiken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Vignet maken i…
·Hoe maak je een Picture Look 1…
·Hoe je afbeelding Constraints …
·Hoe je Photoshop Pictures 
·Hoe je Interior Design Rooms M…
·Adobe Photoshop CS2 Tutorial o…
·Hoe te lichten met Photoshop s…
·Hoe maak je krullend of golven…
·Hoe to Change My Hair in Photo…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe je vijf pagina's van etiketten in Mi…
·Hoe je Skype optimaliseren 
·Hoe maak je een Gloeilamp in Flash 
·Hoe maak je een iTunes- bibliotheek dele…
·Hoe je Mail.app Problemen 
·Hoe je Skype AutoStart Disable 
·Hoe te films te branden vanaf een comput…
·Hoe om te doen Lookup op Microsoft Acces…
·Google Malware Removal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com