Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat is Intervideo DVD ?
Intervideo is een software bedrijf dat programma's met betrekking tot het afspelen van multimedia -inhoud op uw PC uitgebracht . Hun vlaggenschip product werd bekend als Intervideo WinDVD en verstrekt een manier om dvd- films te kijken op uw desktop of laptop computer . Het WinDVD -software werd geleverd met vele videokaarten en dvd-drives als een manier voor een gebruiker om de volledige video-ervaring op hun aankoop te krijgen . Het kan nog steeds gevonden worden gebundeld met vergelijkbare hardware . Waarom gebruik WinDVD ?

Toen dvd-films eerst werden uitgebracht , de coderingsmethode wordt gebruikt om te houden van de schijven kopiëren beveiligd betekende dat alleen software bedrijven die zich konden veroorloven om een licentie aan te schaffen software kon verstrekken die zou decoderen de filmschijven . Na 1999 , toen Jon Lech Johansen geslaagd om het Content Scramble System ( CSS ) kraken , DVD afspelen geworden voor iedereen beschikbaar en nog meer programma's voor het afspelen van DVD-films werden uitgebracht zowel als freeware en betaalde software .
< Br > WinDVD Eisen

Voor de weergave van standaard- DVD's , de WinDVD- software vereist minstens een Pentium 4 of AMD Athlon processor met 256 MB RAM-geheugen . Meer geavanceerde video-en audio -formaten zullen meer RAM-geheugen en snellere processoren vereisen . Internet connectiviteit is ook een must om volop te genieten van de extra functies die WinDVD voorziet in geavanceerde disc -formaten .
WinDVD en video afspelen

WinDVD
ondersteunt full - gekenmerkte afspelen van media voor formaten en codecs buitenkant van de DVD specificaties . H.264 , VC - 1 , en zelfs de codecs RealMedia kan gespeeld worden met WinDVD . Daarnaast WinDVD ondersteunt zeven verschillende bestandsformaten voor externe ondertitels en bladwijzer opslaan van bestanden .
Intervideo No More

Eind 2006 , Corel Corporation ( makers van de WordPerfect lijn van software ) aangeschaft Intervideo en hun bijbehorende producten voor $ 196.000.000 . Het InterVideo bedrijf zelf is gegaan op multimedia producten voor mobiele apparaten ontwikkelen, terwijl Corel is doorgegaan met de WinDVD- software bij te werken , heeft onlangs het vrijgeven van versie 10 van het programma , samen met een uitgebreide " Pro "-lijn biedt nog meer mogelijkheden voor de consument .

WinDVD en de Toekomst

de nieuwste WinDVD -software ondersteunt zowel HD DVD en Blu - Ray-schijven ( alleen WinDVD Pro ) , samen met de nieuwere HD- formaten die allebei van die schijven nodig . WinDVD ondersteunt ook geavanceerde Internet- connectiviteit opties voor Blu -Ray discs . Als opties voor Blu - Ray ondersteuning beperkt blijven op computers , WinDVD is opnieuw een aantrekkelijke optie voor degenen die willen om films te kijken op hun desktops .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te Matroska -bestanden con…
·Hoe je live streamen van video…
·Wat is een DVD Decrypter ? 
·Hoe je RealPlayer 11.0 
·Hoe je tekst toevoegen Over Vi…
·Hoe op te lossen DVD Shrink Pr…
·Hoe te Ivr bestanden converter…
·Hoe u het meeste uit van Plex …
·Hoe kan ik een video in Window…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een SyncMate Driver Install 
·Hoe maak je een Achtergrond verwijderen …
·Hoe kan ik SMS berichten Met Skype 
·Hoe maak je een Heart in Adobe Illustrat…
·Hoe te VLC in Ubuntu bijwerken 
·Hoe kan ik VHS naar DVD Improve Quality 
·Hoe kan ik Excel 's nummer herkenning ui…
·Welke microfoon & headsets voor Skype zi…
·Hoe je uitschakelen DVD Copy Protection 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com