Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Fake Tattoo in Photoshop
Digitale fotografie maken is veranderd de manier waarop mensen werken met foto's . Niet elk detail moet perfect zijn , terwijl het nemen van een foto . Een groot deel daarvan kan worden toegevoegd na de fotoshoot . Met digitale fotografie , kan elke fout gemakkelijk worden geretoucheerd . In Photoshop , is het mogelijk om iemands taille-omvang te veranderen , zet highlights in haar haar of voeg bijna alles aan haar lichaam . Bijvoorbeeld , kunt u een nep- tattoo voegen . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Photograph te veranderen
Tattoo ontwerp
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een kopie van de foto . Voordat u wijzigingen aan een foto , is het een goed idee om een origineel exemplaar van het gered hebben . Open de foto in Photoshop . Ga naar het menu "Bestand " en kies "Opslaan als . " Noem maar iets als " Original Photo Tattoo " om het te onderscheiden van de niet - getatoeëerde foto . Bewaren de kopie geopend . Kopen van 2

Open een ander doek . Het maakt niet uit welke maat je maakt het , zolang het is dezelfde grootte of groter is dan het gebied dat u wilt bedekken op de afbeelding . Open een nieuw canvas door te gaan naar " File " en klik op " Nieuw . " Selecteer uw afmetingen en klik op ' Ok '.
3

Teken je tattoo ontwerp op het nieuwe canvas . Met de tweede laag op de achtergrondlaag . U kunt een tweede laag toe te voegen aan het doek door te gaan naar het menu " Lagen " , zweefde over " Nieuw " en te kiezen voor " Layer . " Teken je ontwerp op deze laag .
4

Schakel de achtergrond laag van je tattoo canvas. In het venster ' Lagen ' , zowel de laag die u hebt gemaakt en de achtergrond zal een oog hebben in een klein vak aan de linkerkant . Klik op deze eye naast waar het zegt " Achtergrond . " Het oog moet verdwijnen en op je canvas , moet de achtergrond grijs en wit geruit verschijnen . Dit geeft je achtergrond is nu duidelijk . Dit is essentieel als je niet wilt dat de tatoeage een rechthoek omheen te hebben.
5

Selecteer de gehele tatoeage canvas en kopieer deze . Gebruik de "Rectangular Marquee Tool " om een ​​rechthoek rond het gehele doek te tekenen , of in ieder geval rond de hele tatoeage . De "Rectangular Marquee Tool ' verschijnt als een gestippelde rechthoek op de werkbalk . Ga naar het menu " Bewerken " en klik op 'Kopiëren'.
6

Plak de tatoeage op de foto . Klik op het venster dat de foto is in om het te activeren . Ga naar het menu " Bewerken " en klik op "Plakken ". Imago van uw tattoo zal verschijnen op de top van de foto .

Place 7 de tatoeage waar u het wilt op de foto en wijzig het formaat aan te passen . Sleep de tattoo met de "Move Tool . " De ' Move Tool ' verschijnt als een vier-weg directionele symbool naast een zwarte pijl tip op de werkbalk . Met dezelfde tool, kunt u het object wijzigen door de grepen verplaatsen totdat u de gewenste grootte te bereiken . Beweeg enkel de kleine witte vierkantjes die rond de randen van het object om het formaat verschijnen . Nu je onderwerp heeft een nep- tattoo .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Photoshop Elements Rich…
·Hoe te Regendruppels maken in …
·Hoe de Inverse functie in Adob…
·Hoe maak je een Animated Fire …
·Adobe Photoshop Toolbox Gebrui…
·Hoe maak je een Revolving Spir…
·Hoe de Tekenafstand in Photosh…
·Hoe steek ik een Landschap Sch…
·Hoe te Heads in Photoshop verg…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Mijn Media Player is traag 
·Hoe kan ik DVD video branden op een Mac 
·Hoe een RMAN Backup terugzetten naar een…
·Hoe kan ik een MKV-bestand branden op ee…
·De rol van computers in zakelijke corres…
·How To iMovies branden op DVD 
·Hoe de selectie converteren naar Vector …
·Hoe gebruik Excel om de Bearing berekene…
·Hoe kan ik Excel 's WEEKNUM Functie Gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com