Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
De Super Saiyan Tutorial voor Photoshop
In de anime -serie , " Dragonball Z ", de Super Saiyan is een Saiyan die zo krachtig is dat een fysieke transformatie plaatsvindt , veranderen van zijn verschijning is geworden . De Saiyan 's haar wordt stekelige en geel . Zijn ogen worden groen , en een gloed verschijnt rond zijn lichaam . Terwijl u de Super Saiyan transformatie in het echte leven niet kan bereiken , kan je een foto van jezelf met behulp van Photoshop te veranderen , geeft jezelf de verschijning van het hebben bereikt van de Super Saiyan staat . Instructies

Open Photoshop .

Druk op " Ctrl " en " O " om de " Open " kozijnkantstuk 1 2 en selecteer de opname waaraan u willen de Super Saiyan effecten toepassen . Klik op ' Openen '.
3

Selecteer het gereedschap " Smudge " uit de werkbalk en gebruik deze om spike de uiteinden van het haar van de gefotografeerde persoon . Verhoog de ​​druk van het gereedschap met behulp van de drop -down menu druk op de bovenkant van het scherm ; . Verhogen van de druk neemt de grootte van de vlek , terwijl het verminderen van het heeft het tegenovergestelde effect
4

Selecteer de " , Dodge gereedschap uit de werkbalk " . Selecteer " Highlights " uit het menu "Mode " op de bovenkant van het scherm . Verf over het haar van de gefotografeerde persoon uit te brengen van haar hoogtepunten en maken het lichter lijken . Klik op de " New Layer" knop op de doos " Lagen " om een ​​nieuwe laag te maken . Selecteer "Yellow " in het " Kleurenpalet " schilder dan het haar geel met de functie " Penseel " . Klik op het drop - down menu op de doos " Lagen " en kies " Overlay . " Het haar zal nu verschijnen gelige als een Super Saiyan .
5

Klik op de " New Layer " knop op de doos " Lagen " om een ​​nieuwe laag te maken .
6

Selecteer de " Kleurenpalet " op de werkbalk en kies een gele of gouden kleur , afhankelijk van uw voorkeur .
< br > 7

Selecteer het gereedschap " Pen " en gebruik het om een pad rond het lichaam van de gefotografeerde persoon te vestigen . Klik met de rechtermuisknop op het canvas en kies ' Pad omlijnen . " Stel het aantal pixels op" 10 ", klik op" OK . " Een gele lijn verschijnt waar het pad zich bevindt . Klik met de rechtermuisknop op het doek opnieuw en kies " Delete Path " om de resterende pad te verwijderen .
8

Klik op "Filters ", vervolgens " Blur . " Select " Gaussiaans vervagen . " Verhoog de schuifregelaar totdat de gele lijn in het voorbeeldvenster is wazig en ziet eruit als een zwakke gloed . Klik op 'Toepassen'. De lijn op het doek zal worden wazig .
9

Klik met de rechtermuisknop op de laag met de gele lijnen en kies "Merge Down" om het te mengen met de belangrijkste foto .
10

Klik op de " New Layer" knop . Kies " Groen" op de " Color Palette . " Selecteer het gereedschap " Penseel " . Verf over de ogen van de gefotografeerde persoon . Klik op de "Mode " drop - down box op de doos " Lagen " en kies " Overlay . " De ogen van de gefotografeerde persoon hebben nu een groene tint als een Super Saiyan .

Press 11 " Ctrl " en " S " om de wijzigingen op te slaan .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Sweet Photoshop Logos Z…
·Hoe maak fotokaarten Met Photo…
·Hoe kan ik een afbeelding conv…
·Hoe maak je een Tornado in Pho…
·Hoe kan ik een overbelichte Ge…
·Photoshop CS3 Online Tips 
·Hoe maak je een Fuzzy afbeeldi…
·Hoe te vullen in de achtergron…
·Hoe kan ik een 50 X 50 Icoon i…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe de verkoop Receipts op mijn Mac Creë…
·Makkelijk te gebruiken CD -Burning Softw…
·Hoe kan ik een DVR TSP -bestand te spele…
·Hoe maak je een driehoek in Photoshop Dr…
·Hoe te Square Feet berekenen in CAD 
·PC Benchmark Speed ​​Test 
·Hoe te verwijderen Office Groove 2007 
·Hoe te Crop Met VirtualDub 
·Hoe te wijzigen van een kolom Naam in SQ…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com