Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Light Saber Tutorial voor Photoshop Elements
Als u het toevoegen van foto's van jezelf of anderen om items zoals kalenders , wenskaarten of websites , je wilt dat ze zijn zo visueel indrukwekkend mogelijk . Terwijl in een mate dit zal afhangen van het onderwerp van de foto , de opstelling van de shoot en de verwerking van het beeld , er zijn andere dingen die je kunt doen om een paar speciale effecten toe te voegen . Bijvoorbeeld , kunt u ervoor kiezen om te willen om het beeld te geven van een sci-fi/comical look door het plaatsen van een lichte sabel in de hand van de persoon op de foto . Je zou gedacht hebben dat deze de hulp van een professionele grafische kunstenaar met iets als Photoshop zou vereisen . Echter , als u toegang tot Adobe's consumentenversie van Photoshop hebben , Photoshop Elements , kunt u snel te produceren dit effect zelf . Instructies
1

Laad de afbeelding die u wilt werken op uw computer . De aanbevolen manier om dit te doen is om het overbrengen van een digitale bron zoals een camera , maar u kunt scannen in een gedrukt exemplaar als je moet . De persoon in de afbeelding moet worden met iets als een donkere stokje of zaklamp te dienen als het handvat van het licht sabel .

Open Photoshop Elements 2 . In het dialoogvenster dat verschijnt , klikt u op het tabblad " Bewerken " om het "Edit Workspace . "
3

Selecteer " File " uit het menu en kies 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt , zoek de afbeelding die u hebt geladen en open het. Klik op de knop "Create New Layer" aan de bovenkant van de " Layers " palet .
4

Selecteer het gereedschap " Polygonale Selection " uit de werkbalk . Gebruik het om een selectie uit de greep van het licht sabel uit naar waar u het punt te tekenen .
5

Gebruik de functie " Emmertje " om deze selectie te vullen met de basiskleur van uw light saber , zoals rood of blauw . Vermindering van de " Dekking " van deze laag op 50 procent .
6

Klik op de knop "Create New Layer" . Vul de selectie in de nieuwe laag met een lichtere versie van uw basiskleur . Bijvoorbeeld , als je rood voor de base gebruikt , vul de nieuwe laag selectie met roze .
7

Klik op de knop "Create New Layer" . Vul de selectie in de nieuwe laag met wit . Selecteer " Select" in het menu en kies " Deselecteer . "
8

Selecteer " layer 1 . " Selecteer " Filter " in het menu en kies " Blur . " Van de opties , kies " Gaussiaans vervagen . " In het dialoogvenster dat verschijnt , maakt de " Radius " " 1 " en klik op "OK . "
9

Breng een " Gaussiaans vervagen " om lagen 2 en 3 ook. Maak de " Radius " voor layer 2 " 4 " en de " Radius " voor layer 3 " 8 . " Sla uw werk op .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Vectoren in Photoshop 
·Hoe te PSD's en Photoshop Beel…
·Hoe maak je een kalender icoon…
·Hoe je plugins voor Photoshop …
·Hoe je Photoshop Elements Rese…
·Hoe je Fire Draw in Photoshop 
·Online Adobe Photoshop 7.0 Tra…
·Hoe je Acties werk in Photosho…
·Hoe te Photomerge gebruiken in…
  Related Articles
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
Word 2007 Afdruk samenvoegen Tutorial 
Word 2007 Style Sheets Tutorial 
  Software Articles
·MS Access Security Tutorial 
·Kunt u Run Celtx op NetBooks ? 
·Hoe maak je een back-up game voor PS3 br…
·Hoe de volgorde op Word 
·Hoe je films kopiëren van een harde sch…
·Hoe te Aanpassen van je eigen CD Album C…
·Hoe te Teller Advantage gebruiken 
·Hoe een Oneindige Lijn in MATLAB Creëre…
·Hoe maak je een CRC Character String Ber…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com