Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe je films kopiëren van een harde schijf naar een DVD-schijf
Het opslaan van films op de harde schijf van uw computer neemt kostbare ruimte die gebruikt kan worden voor andere, meer belangrijke data . Als je veel films te downloaden vaak , kunt u snel opraken van de ruimte op uw harde schijf . Het kopiëren van de films van uw harde schijf naar DVD -schijven en ze te verwijderen , zal de hoeveelheid beschikbare ruimte te vergroten . Hoewel de films zijn niet meer op uw harde schijf , kunt u nog steeds kijken ze met behulp van uw computer of een dvd-speler . Wat je nodig hebt verhuur dvd- recordable /rewritable schijven verhuur dvd- rom-drive verhuur dvd- brandsoftware
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de applicatie die uw bevat films . Er zijn vele toepassingen die u in staat om films af te spelen op uw computer . Enkele voorbeelden zijn Realplayer , Roxio en Windows Media Player ( die afkomstig is vooraf geïnstalleerd op Windows-computers ) . Klik op de knop "Start " , gevolgd door " Alle Programma's" en selecteer uw film applicatie om deze te openen .

Klik 2 op het tabblad " Video" in uw toepassing . De meeste movie player programma's hebben dezelfde indeling en dezelfde protocollen in hun werking . Het tabblad "Video " is meestal gelegen aan de bovenkant van het programmavenster , of aan de linkerkant . Uw lijst van films wordt weergegeven . Selecteer de film die u wilt kopiëren om deze te markeren . Klik op de tab " Burn" aan de bovenkant van het programmavenster . Een pop - up venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om een lege dvd in de computer steken .
3

Plaats een lege dvd in het schijfstation van de computer . Uw computer herkent het en een pop - up menu met een lijst met opties . Sluit het pop - up menu .
4

Brand de film op de DVD-disc . Klik op de tab " Burn" opnieuw nadat de computer de schijf heeft herkend . De applicatie zal ofwel geven de status van de burn -operatie in het statusvenster , of via een pop - up venster . Als de film klaar is met het kopiëren naar de DVD , zal de DVD drive de disc uit te werpen . Label de schijf met de naam van de film en bewaar deze op een veilige plaats . Herhaal het brandproces met elke film die u wilt kopiëren .
5

Wis het oorspronkelijke filmbestand van uw harde schijf . Klik met de rechtermuisknop op het filmbestand dat u wilt verwijderen . Uit het pop - up menu selecteer "Verwijderen . " Het bestand wordt naar de Prullenbak . Klik met de rechtermuisknop op de Prullenbak om een ​​pop - up menu op te roepen . Selecteer " Prullenbak leegmaken " uit het menu aan de film bestand definitief te verwijderen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te InterActual films te br…
·Mijn computer speelt geen dvd'…
·Hoe te Clips Snijd in Auto Mov…
·Hoe te iMovie exporteren naar …
·Hoe een Off - Sync MKV Fix 
·Hoe te stoppen van de Autoplay…
·Hoe maak je een FLV Converter …
·Animeren van een zwerm vogels …
·Hoe DVD - R schijven formatter…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je video's converteren naar MPEG4 Co…
·Mac Repair Tools 
·Hoe je bestanden van een dvd Restore 
·Hoe te Papieren documenten converteren n…
·Hoe maak je een Z - Score in Excel 2007 …
·Mijn Apple iTunes loopt vast in de impor…
·Wat is een Intrusion Detection System ? 
·Het toevoegen van licht naar een Photosh…
·Hoe Smart Shopper Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com