Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Wat zijn Mame CHDs ?
Een bestand met de extensie . CHD is een gecomprimeerde kopie van de harde schijf , laserdisc of cd - rom van een munt bediende arcade spel . Dit type bestand is ontworpen om te werken met MAME , een emulator waarmee je arcade games spelen op je computer . Veel nieuwere arcade games gebruiken harde schijven en optische schijven voor massaopslag , en de CHD -formaat maakt het mogelijk om deze gegevens op te slaan op uw computer met behulp van zo weinig mogelijk ruimte . Bestanden CHD

Een CHD -bestand voor MAME installeren moet ook een ROM- bestand op te nemen . De ROM- bestand bevat een kopie van de firmware opgeslagen op de arcade game printplaat . Wanneer je het spel op je computer te installeren in de map MAME , plaatst u het ROM-bestand in de map " ROMS " , maak een nieuwe map met dezelfde naam als de ROM . Bijvoorbeeld , de naam die MAME erkent voor het spel " Killer Instinct " is " Kinst . " Plaats het ROM-bestand - " kinst.zip " - in de map " ROMS " en verplaats het CHD -bestand te een nieuwe map met de naam " Kinst " in de map " ROMS " .
games met CHD Bestanden

Veel van de arcade games gemaakt tijdens de medio - jaren 1990 en later die worden ondersteund door MAME zijn bestanden CHD . Sommige van deze spellen bevatten " Beatmania , " " Area 51 ", " Killer Instinct ',' Street Fighter III , " " BioFreaks " en " Gauntlet : . Dark Legacy " Over het algemeen , MAME niet in staat is om een spel dat niet bevat het bijbehorende CHD bestand uit te voeren .
Rechtmatigheid

Tenzij de auteursrechthebbende een arcade game is vrijgegeven in het publieke domein , de code opgeslagen in een CHD -bestand is eigendom van en beschermd door de wet . Je kunt niet CHD bestanden met code van arcade games , tenzij u de houder van het auteursrecht of u toestemming van de auteursrechthebbende om dit te doen te downloaden of te delen .
Compressie

De CHD bestandsformaat gebruikt een vorm compressie met de grootte van het bestand reduceren met behoud van alle originele gegevens . Dit betekent dat u niet een CHD -bestand met behulp van een hulpprogramma zoals WinZip of WinRAR moet comprimeren en het draaien in MAME , omdat MAME moet dan pak het bestand twee keer om het uit te voeren , en dit kan leiden tot ernstige problemen met de prestaties .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik Flash Spelletjes Of…
·How to Get Far Cry te werken o…
·Hoe je Screenshots nemen in Un…
·Hoe de resolutie wijzigen voor…
·" The Elder Scrolls : Oblivion…
·Hoe te installeren X2 : The Th…
·Kunt U Play Video Games op een…
·Hoe maak je een Spawn Installe…
·Hoe om te winnen bij Modern Wa…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een tekstvak te verwijderen …
·Hoe te Tien Frames Spring in After Effec…
·Hoe te SSIS pakketten wijzigen 
·Photoshop effecten voor Portraits 
·Hoe maak je een eenvoudige Data Entry in…
·Hoe om een back-up naar SkyDrive 
·Inzicht in Microsoft Excel 
·Hoe je Tekst vullen met een Gradient in …
·Hoe maak je een sequentiële gegevensset…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com