Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
" The Elder Scrolls : Oblivion " hoe Modded Textures & Netten in Oblivion
Gebruik is een open wereld role playing game met een enorme land te avontuur in en talloze ruïnes te verkennen . Spelers die het spel al of degenen die willen aanpassen van hun ervaring kunnen maken of downloaden verschillende modificaties voor het spel hebben geslagen . Vrijwel elk aspect van het spel kan worden modded , van het veranderen van een aantal kern- game mechanics aan het toevoegen van nieuwe monsters , wapens en items . Een eenvoudige wijziging uit te voeren is het toevoegen van nieuwe mazen en texturen , die punten geven geheel nieuwe looks in het spel . Instructies

Download en installeer de 1 " Oblivion Mod Manager . " De manager biedt een eenvoudige en stabiele manier om mod -pakketten toe te voegen of te verwijderen , evenals passen texturen en mazen . Als het eenmaal is geïnstalleerd, voert de manager . Kopen van 2

Selecteer de " Utilities" knop aan de rechterkant van het venster . Kies ' Archief Invalidation . " Check " BSA Alteration , " " Textures " en " Genereer archiveinvalidation vermeldingen op hash collision . " Laat alle andere vakjes aangevinkt . Klik op " Nu bijwerken " en sluit het scherm en terug te keren naar het hoofdprogramma .
3

mods toe aan de mod manager . Mods komen in verschillende vormen, zoals voorverpakt in een mod manager bestand of gecomprimeerd in een RAR -of ZIP -bestand . Voor voorverpakte mods opgeslagen in een OMOD formaat , ga naar het bestand dubbelklikken op het aan het automatisch laden . Als de mod is niet voorverpakt , klik op " Create" aan de onderkant van de window manager . Voer de gegevens van de mod in de desbetreffende ruimtes en voeg vervolgens de bestanden , mappen of het gehele archief handmatig met behulp van de meegeleverde knoppen . Klik op " Maak Omod " om de bestanden te verpakken .

Klik 4 op de nieuw gecreëerde mod in de lijst met pakketten , gelegen aan de rechterkant van het venster . Eenmaal geselecteerd , klikt u op de knop "Activeren" om de mod te laden in " Oblivion . " Als de nieuw geactiveerde mod heeft een plug - in bestand , check haar intrede in de actieve mod lijst aan de linkerkant van het venster , anders zal de mod al worden geladen . Klik - en - sleep de mod plug-in om de lading bestelling aan te passen . Raadpleeg de mod documentatie voor de juiste lading orde .
5

Speel het spel . De toegevoegde mazen en texturen mod zal verschijnen waar ze van toepassing zijn .

Previous: Next:
  PC Games
·Civil War Games voor de PC 
·Hoe gaat u naar de Glow op Fal…
·Hoe maak je een Town Center in…
·Hoe te updaten Halo Custom Edi…
·How to Get Rid van Zumba op ee…
·Hoe te spelen ISO CSO Games 
·Robot MMORPG Games 
·PCSX2 Tweaking Guide 
·Hoe om te controleren Frames o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik video bewerken in After Effec…
·Hoe maak je een CD Disc Burn naar PS2 on…
·Hoe Word- bestanden opslaan in PDF -form…
·Hoe PC Spelletjes Zonder de Disc 
·Hoe download ik het even welk Flash Game…
·Hoe maak je een automatische PowerPoint 
·Wat is Audible Manager ? 
·Hoe kan ik cd's branden voor gratis ? 
·Hoe kan ik een WAV -bestand inkorten ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com