Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Robot MMORPG Games
Massive multiplayer online role - playing games , beter bekend als MMORPGs, zijn ontploft in populariteit in de afgelopen jaren dankzij het succes van "pay -per-play " locaties zoals World of Warcraft en Everquest , hoewel volledig gratis MMO-games opduiken de hele tijd . Online rollenspel met futuristische robots is een uitgestrekt gebied met spelers vele opties in termen van de stijl van het spel dat ze willen voeren . Leeftijd van Armor

De wereld van de " Age of Armor " is onderverdeeld in twee facties ( de Globale Federatie en Mars Arthur ) na eeuwen van resource vechten en omverwerpt van het mondiale systeem van bestuur . Spelers kunnen kiezen welke factie ze lid worden , evenals die verscheidenheid van menselijke ( humane , verbeterde mens en neo - mens ) ze spelen als , en dan beginnen assembleren hun harnas . Spelers vechten als gigantische mechanische robots die verbeteren in de tijd en de oorlog aan de andere factie te verslaan . Spelers kunnen gaan vervolgens in op quests om ervaring , het team te doen met andere spelers of zich bezighouden met een aantal Player versus Player gevechten als ze willen .
Wapengeweld

" kracht van het Wapenschild , " de wereld wordt gerund door corporaties in de nasleep van de overheid instorten . Spelers kiezen de corporatie zij willen hun mech strijdkrachten vechten voor en sluiten als een logge ruimte - waardige dood machine . Spelers schrijven van de geschiedenis van de " Force of Arms " universum door speelbaar acties en quest voltooid evenals hoe spelers af te stemmen op elkaar en strijden rivaliserende bedrijven in een poging om een ​​machtspositie te bereiken .
Exteel

Spelers van " Exteel "
zijn in opdracht van een Mecnaught , een krachtige " stappende oorlogsmachine . " Gebruikers maken een huurling piloot die in de ervaring en rank via Player versus Player gevechten groeit . " Exteel " belooft fast - paced combat sequenties met pistool spelen en hand-to - hand combat in een " denken dat een snelle of sterven " omgeving . Dit is voor spelers die duidelijk genieten vechten andere spelers en tot oprichting van dominantie door de hele wereld ranglijst .

Previous: Next:
  PC Games
·Desperate Housewives Game Set …
·Hoe te wijzigen Naam van een k…
·Problemen met Jack Keane 
·Hoe kan ik Get iTunes muziek o…
·Hoe maak je een Flyff ID Krijg…
·Hoe te Rollercoaster Tycoon 2 …
·Hoe de Black Widow Versla op P…
·Hoe te emulatie Gereedschap de…
·Hoe kan ik Run Old PC Games ? 
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Games maken in Kladblok 
Typen Lessen en spellen voor kinderen 
Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
Hoe te Games Clear Uit een computer grif…
Hoe te Spelen verwijderen van Windows -s…
Hoe CD games te kopiëren naar de comput…
Hoe te gebruiken Daemon Tools for Games 
Hoe maak je een Java Plugin voor Pogo Ga…
  Software Articles
·Hoe de prestaties van PC Games Verbeter 
·Hoe maak je een Vintage Pin-Up Look Phot…
·Wat Speelt RMVB bestanden? 
·Hoe te optimaliseren Bestandsgrootte in …
·Wat zijn de belangrijkste kenmerken van …
·Wat is de extensie pptx ? 
·Hoe Songs Zet op een cd 
·Hoe u een proxy verdienen met CMD 
·Hoe PowerPoint- presentaties Combineer m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com