Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Wat Speelt RMVB bestanden?
De mediabestanden die u kunt tegenkomen en te downloaden op het internet komen in een grote verscheidenheid van formaten . Velen niet scherp omlijnd zijn en het kan een aantal graven te nemen om precies te weten welk programma je nodig hebt om ze te openen . In het geval van RMVB bestanden , zijn er een aantal verschillende spelers om uit te kiezen , afhankelijk van uw besturingssysteem. RMVB File Basics

Real Media Variable Bit Rate
( RMVB ) bestanden zijn een soort van gecomprimeerde video -bestand . Specifiek , zijn ze ontwikkeld door RealNetworks , Inc voor zijn RealPlayer mediaspeler . Een variatie van de vorige Real Media ( RM ) standaard bestand , hebben ze populair geworden omdat ze zorgen voor een grotere en efficiëntere bestand compressie dan gewone RM bestanden . Ze worden met name gebruikt bij Aziatische films en anime omdat ze bieden een hoge mate van kwaliteit, terwijl het zijn kleiner dan vergelijkbare DivX-bestanden .
Mac - compatibele spelers

RealNetworks
RealPlayer en VideoLAN VLC media player is het beschikbaar voor degenen die gebruik maken van het Mac-besturingssysteem en wilt RMVB bestanden te openen programma . RealPlayer wordt geleverd in twee versies beschikbaar : de basis- speler , die is gratis te downloaden en RealPlayer Plus , die dezelfde afspeelfuncties biedt als de basis- editie , samen met functies zoals de mogelijkheid om video bestanden naar DVD , verbeterde downloads , snelle bestandsoverdracht over te dragen aan smartphones en de mogelijkheid om muziek -cd's te creëren . Het kost $ 39,99 per april 2011.
Windows - compatibele spelers

Die gebruik maken van een Windows- besturingssysteem en die willen RMVB bestanden te openen hebben de grootste aantal beschikbare programma's uit te kiezen . De eerste is RealNetworks RealPlayer . De tweede is Free Time Format Factory , die multifunctioneel mediabestand conversie levert en ondersteunt veel verschillende bestandsformaten, waaronder RMVB . De derde en laatste optie voor Windows-gebruikers is VideoLAN VLC media player , die een eenvoudige interface en een grote mate van compatibiliteit met veel bestandstypen biedt . Het is ook in staat om te zetten en streamen van media en is compatibel met een groot aantal besturingssystemen . VLC media player is gratis te downloaden en te gebruiken vanaf april 2011.
Linux - compatibele spelers

Degenen met een Linux - gebaseerd besturingssysteem , zoals Ubuntu die willen geopend RMVB bestanden kunnen kiezen uit verschillende programma's . De eerste is RealNetworks RealPlayer . De tweede is VideoLAN 's VLC media player , welke versies van zijn speler biedt voor veel Linux - gebaseerde besturingssystemen , waaronder Debian GNU /Linux , Ubuntu , openSUSE , Gentoo Linux , Fedora , Arch Linux , Slackware Linux , Mandriva Linux , ALT Linux en Red hat Enterprise Linux .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe kan ik Flash Player 10 Ful…
·Hoe maak je een iTunes M4V naa…
·Hoe te kiezen Only One Wanneer…
·Hoe naar MPEG converteren naar…
·Hoe te Sync naar MP4 
·Hoe maak je een Macromedia Fla…
·Voor geen bijzondere reden bij…
·Hoe maak je een Music Video CD…
·Hoe AVI spelen in Media Center…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een leeg scherm in McAfee Se…
·Hoe kan ik een Excel 2007 bestand openen…
·Hoe te All of My Songs Voeg toe aan mijn…
·Hoe te Video_TS bestanden af ​​te spelen…
·Hoe DVD- bestanden comprimeren 
·Hoe kan ik een DVD Transfer naar een Dre…
·Hoe te openen Backup in XP 
·Hoe maak je een grafisch Volg de Lyrics …
·Hoe te installeren Direct 3D 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com