Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Microsoft Access ?
Microsoft Access is een toepassing voor het creëren, beheren en opmaken van gegevens . Microsoft, dat Access maakt , distribueert de toepassing als onderdeel van de Microsoft Office suite . Essentiële tools toegang ' zijn schermen voor gegevensinvoer , query's , het produceren van rapporten en andere operaties . Access ' programmeertaal is ook van vitaal belang , omdat het gebruikers in staat stelt om standaard functionaliteit van de toepassing uit te breiden . Data Entry Functies

Een intuïtieve manier van invoeren van gegevens in een Access-database is handmatige invoer . Een essentieel kenmerk van Access dat gebruikers kiezen voor deze operatie is de tool voor het maken van tabellen . Gebruikers klikken op een knop op de werkbalk om een ​​nieuwe tabel te maken , dan definiëren kolom labels voor de velden in de tabel .

Het navigatievenster van Access is een functie waarmee gebruikers snel klik om tabellen te selecteren die ze hebben gemaakt en opgeslagen . Het navigatievenster kunnen gebruikers ook andere voorwerpen , zoals rapporten en queries te selecteren .
Import en export

Een functie voor het importeren van bestaande gegevens is de set van tools onder de " Externe gegevens " menu rubriek . Een van deze tools is het label " Excel . " Door erop te klikken , Access gebruikers geven een wizard die hen begeleidt bij het ​​proces van het verplaatsen van gegevens vanuit een Excel-spreadsheet om hun Access-database . Een daaraan gerelateerde functie is de toolset voor het exporteren van Access-gegevens naar formaten andere toepassingen kunnen lezen , zoals Word , Excel en webbrowsers . Import toegang ' en export tools zijn essentieel voor teams die gegevens die zijn opgeslagen in verschillende formaten moeten werken .
Rapporten

De Report Wizard is een Access- functie die zorgt voor een verslag van een geselecteerde tabel of andere gegevensbron met een enkele klik . Gebruikers klikken op een tafel in het navigatievenster en klik vervolgens op het pictogram van de Report Wizard's in de werkbalk om de wizard , die gebruikers vraagt ​​om parameters voor het bepalen van het rapport uit te voeren . Gebruikers kunnen dan gebruik maken van een andere set van Access-functies voor het aanpassen van het uiterlijk en de functionaliteit van het verslag . Zonder rapporten , zou de manier waarop Access-gebruikers hun gegevens kunnen bekijken worden beperkt .
Queries

De query grid is een kenmerk van Access waarmee gebruikers gegevens ophalen uit tafels die ze hebben gemaakt . Access geeft lijsten van tabellen waaruit gebruikers kunnen een tabel op te vragen bij het ​​raster te kiezen . Gebruikers soort namen van de kolommen van de tabel in het net . Ze typt ook in het raster van de criteria waaraan de gegevens moeten voldoen om toegang te nemen in de query resultaten .

De SQL -venster is een functie van Access die een alternatief voor de queryraster biedt . Gebruikers die vertrouwd zijn met SQL syntax kunnen hun verklaringen in dit venster in te voeren , dan lopen de verklaringen door te klikken op de " Run" knop op de werkbalk . De wizard Query is een andere functie voor het ophalen van gegevens . Wanneer een gebruiker op de knop voor deze functie klikt , wordt in Access SQL-instructies in reactie op input van de gebruiker in schermen van de wizard . Toegang gebruikers vertrouwen op deze tool en het queryraster voor het ophalen van hun opgeslagen gegevens .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een thermometer gr…
·MS Office Excel 2007 en Beelds…
·Delen van de Microsoft Excel S…
·Hoe maak je een grafiek maken …
·Hoe om te doen sorteren op Exc…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe kan ik een Excel-werkmap g…
·Hoe te Mailing Labels Vanaf Ex…
·Tutorial over gegevens Analyti…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te WinZip gebruiken op Tar Files 
·Hoe te gebruiken VLC een DVD 
·Mijn PC vertraagt ​​en bevriest in Games…
·Hoe de Trend activeren Micro Anti - Viru…
·Hoe kan ik een document in PDF -formaat 
·Hoe te GIF Woorden maken in Photoshop CS…
·Hoe te openen Twee Verschillende Excel W…
·Hoe om te leren Autocad Online 
·Hoe Skin bewerken in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com