Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Photoshop effecten voor Portraits
Inzicht in de verschillende Adobe Photoshop technieken om portretfoto's te verbeteren kan helpen neem uw werk naar nieuwe hoogten . Inzicht in de totale effecten mogelijk met Photoshop , aangezien zij betrekking hebben op portretfoto's , zal u helpen de juiste gereedschappen en commando's voor uw digitale workflow selecteren . Photoshop is een professioneel - level programma voor het bewerken en heeft een steile leercurve , maar het programma biedt een krachtige gereedschapskist voor het bewerken van uw werk . Kleur Wijzigingen en Black and White

Een van de fundamentele effecten gebruikt om een portret te verbeteren kan worden toegepast op de kleur gehemelte van de foto . Onuitgegeven beelden van een digitale camera kan een vlakke of doffe toon hebben en kleuren kunnen uitgewassen . Verhoog de verzadiging van de kleuren of markeren bepaalde tonen , zoals blauw of groen . Match deze kleurverzadiging met de kleur van de ogen van het portret onderwerp en een vergelijkbare achtergrond kleur aan het beeld van een aangename en opvallende kleurtoon geven . Een gele of blauwe tint kan ook worden toegepast op de foto voor een fashion toon toe te voegen aan het portret . Zwart en wit is een ander effect dat zorgt voor een afbeelding portret mooi , vooral als het onderwerp draagt ​​een gewaagde kleur , zoals rood of oranje . Deze kleur vertaalt zowel in zwart-wit en zorgt voor een mooi contrast .
Huidtooncorrectie

Speciale effecten voor de huid texturen en tinten
worden ook sterk aanbevolen voor portret bewerken in Photoshop . Het toepassen van speciale gereedschappen , filters of opgenomen commando's , ook wel aangeduid als "Acties " in Photoshop , zal helpen rimpels, vlekken en andere huid texturen die onaantrekkelijk zijn wanneer gefotografeerd te verwijderen . Een warming -filter wordt ook aanbevolen voor portretten , waarvan de huidtinten een lekker warm , enigszins gele gloed zal geven . Dit is vooral van toepassing als het portret werd gedaan in een bepaald licht dat een blauwe of groene tint , zoals TL -of kunstlicht werpen .
Achtergronden

achtergrond effecten kunnen ook in Photoshop worden toegepast ter verbetering van het onderwerp van het portret . Een populaire effect toe te passen is een filter dat de achtergrond vervaagt . Dit filter bootst de ondiepe scherptediepte , of soft - focus die de meeste portret lenzen zal maken wanneer de opname wordt gemaakt in een camera . Speciale toning of kleurstoffen kunnen ook worden toegepast op de achtergrond van de creatieve uitkomst van het beeld te verbeteren . Een voorbeeld zou zijn om de achtergrond te nemen en maken het zwart en wit , terwijl het verlaten van het onderwerp in kleur . Gebruik deze technieken smaakvol , zoals sommige achtergrond aanpassingen trendy kan zijn en zal een foto in meerdere jaren toe .
Contrast , belichting en vignettering

Het aanbrengen van een hoog contrast te afbeelding een portret zal helpen het onderwerp te onderscheiden van de achtergrond , afhankelijk van de stijl van de foto . Een afbeelding met hoog contrast zal de zwarten te verhogen en zal sterk verbeteren van de kleuren . Portretten kunnen ook worden overbelicht en vervolgens verbeterd in Photoshop om een ​​helder beeld te creëren , met alleen de belangrijkste elementen , zoals gezichten , die details . Vignettering helpt ook de ogen van de kijkers zich naar het midden van het beeld, dat het portret onderwerp zou moeten zijn . Vignettering verwijst naar een donker worden van de buitenste randen van het beeld en kan gedaan worden met behulp van vignettering of brandend gereedschappen in Photoshop .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe toevoegen of verwijderen A…
·Hoe kan ik publiceren Mijn Fro…
·Hoe afdrukken naar een bestand…
·Hoe maak je een Bake Sale Flye…
·Een alternatief voor xpdf 
·Hoe maak je een voetbal Banner…
·Briefpapier Ontwerp Tutorial 
·Hoe je Adobe InDesign gebruike…
·Hoe te dekkende objecten in MS…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe maak je een zip- bestand converteren…
·Hoe te branden op een 4X DVD-brander met…
·Wat is de extensie . BAG ? 
·Hoe weet ik of een PDF Is Secure 
·Stappen om de Exchange Mailbox Restore F…
·Toegang krijgen tot Paradox tabellen Van…
·Hoe maak je een kalender op de computer?…
·Hoe de LifeCam VX - 3000 Werk in Windows…
·Hoe kan ik bouwen van een Geologische ti…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com