Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe je Tekst vullen met een Gradient in Gimp
Het vullen van tekst met een gradiënt in Gimp is mogelijk door het schilderen van dit effect met het gereedschap Penseel , maar een soepeler en sneller verloop resultaten van het gebruik van de Gradient Fill tool. U kunt dit hulpprogramma uitvoeren vanuit het menu of werkbalk Gimp 's . Sinds de verloopvulling is een variant van de verfpot , het volledig jassen het gebied dat u het te gebruiken op . Dit betekent dat je moet de tekst gebied alvorens gradiënt vullen om het te selecteren . De snelste en schoonste manier om tekst te selecteren is de Fuzzy Select tool, die afbeelding gebieden selecteert met gelijke kleuren . Instructies
1

Klik op het pictogram op de werkbalk de vorm van een " A " op het hulpmiddel Tekst draaien , sleept u op het tekenpapier om een ​​tekstvak te definiëren voor de tekst . Gimp opent een dialoogvenster waarin u tekst invoeren voor het vak .

Type 2 elke tekst die u wilt in het vak en klik op ' Sluiten ' om de tekst in het vak . < Br >
3

Klik op het pictogram op de werkbalk met een gestippelde rechthoek om het rechthoekige selectiegereedschap draaien . Sleep een selectie regio rond de tekst om deze te selecteren .
4

Klik op de werkbalk icoon vorm van een uitbreiding van plein naar de Scale tool voor het verhogen van de grootte van de tekst uit te voeren.
5

Sleep de muis totdat de tekst vult het doek .
6

Klik op het pictogram op de werkbalk die eruit ziet als een toverstaf om de Fuzzy Select gereedschap lopen, dan klikt u in de eerste letter van de tekst . Gimp toont een bewegende stippellijn rond de brief , met vermelding van de letter is geselecteerd . Selecteren van het personage definieert de regio die de Gradient Fill tool zal vullen .
7

Klik op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van de werkbalk , klik op een voorgrond kleur uit het palet dat verschijnt .

8

Klik op de onderste staal aan de onderkant van de werkbalk , gebruik dan de instructies van de laatste stap om een achtergrondkleur te selecteren . De Gradient Fill tool zal de tekst vullen met een band van kleur , dat begint met de voorgrondkleur en eindigt met de achtergrondkleur die u zojuist gekozen .
9

Klik op het pictogram op de werkbalk die een rechthoek met toont shading die geleidelijk verandert van wit naar zwart . Dit is de Gradient Fill tool.
10

Klik met de muis in de tekst van de eerste teken , in de buurt van de top van dat karakter . Laat de muisknop niet los . Deze stap verankert het begin van de gradiënt . Gimp verschijnt een "X " om het verloop van beginpunt te markeren .

Sleep om de onderkant van het karakter 11 . Gimp verschijnt een lijn die het verloop van de eerste punt dat u hebt gemaakt in de vorige stap met de huidige locatie van de muiscursor .

Release 12 de muis naar het eindpunt van de gradiënt lijn vast . Gimp vult het geselecteerde gebied met een helling die begint met de voorgrond kleur en transformeert naar de achtergrond kleur .

Herhaal 13 stappen 6 tot 12 voor elke resterende personage in de tekst naar de volledige tekst met een vulling gradiënt .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe je airbrush een afbeelding…
·Hoe de Achtergrond Met GIMP Bl…
·Hoe maak je een Gimp Grid Draa…
·Hoe maak je tekst Look Metalli…
·Hoe te GIF animatie Van video'…
·Hoe te Datumstempels Voeg toe …
·Hoe maak je een Blur Effect op…
·Hoe de resynthesizer gebruiken…
·Hoe om rimpels Met behulp van …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Corel Photo Album 6 bijwerken 
·Hoe Microsoft PowerPoint Software kopen 
·Hoe kan ik upgraden naar Photoshop Eleme…
·Wat is de extensie Prefs ? 
·Hoe te Enter Passieve modus op FileZilla…
·Hoe te Mill een 360 - graden Cirkel met …
·Times New Roman Alternatieven 
·Hoe je PSP-games spelen in Linux 
·Hoe kan ik iTunes -Fix Niet geldige Win3…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com