Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Times New Roman Alternatieven
Times New Roman is van oudsher de standaard lettertype waarin papieren documenten werden gedrukt , en het is zeer herkenbaar en voorkeur onder printers . Echter , er zijn een aantal gevallen als Times New Roman niet beschikbaar is , zoals bij het gebruik van Linux , of wanneer een ander lettertype kan gewoon gemakkelijker te lezen , zoals in elektronische documenten . Het kan ook de voorkeur verdienen Times New Roman vervangen design en reclame , met monotone gevallen van tekst in een ontwerp voorkomen . Alternatieven voor Linux

Als uw besturingssysteem is niet een versie van Windows of Mac OS , zult u niet vinden Times New Roman als standaard lettertype keuze . Hoewel het mogelijk is om te werken rond dit en gewoon het lettertype uit een map Windows lettertype in je Linux- map kopiëren , de rechtmatigheid van het kopiëren merkgebonden Windows bestanden naar een open source besturingssysteem is twijfelachtig . In plaats daarvan , zijn Linux- besturingssystemen verdeeld met een oppervlakkig gelijkaardig lettertype dat gewoon heet Times Roman . Als u gebruik maakt van Linux en je nodig hebt om een document te maken met tekst die lijkt op Times New Roman , dit is uw beste alternatief . Er kunnen andere fonts beschikbaar die enige gelijkenis met Times New Roman hebben , met kleine verschillen te onderscheiden , maar Times Roman is de standaard Linux- alternatief .
Alternatief voor Digital Documents

Terwijl Times New Roman is de traditionele lettertype keuze voor gedrukte tekst , wordt de gladheid en het gemak van het lezen op de pagina in digitale documenten overtroffen door andere lettertypen . Calibri , welke tekst presenteert in een iets grotere en meer gewoon gedefinieerd lettertype dan Times New Roman , heeft veel gebruikelijker geworden als het standaard lettertype keuze voor digitale documenten .
Alternatieven die voldoen aan esthetische behoeften

In gedrukte en elektronische reclame , evenals andere applicaties voor grafisch ontwerpen , kan het gebruik van een lettertype voor elke toepassing worden gezien als slordig of sophomoric . Het kan ook niet in slagen om belangrijke informatie opvallen , en het zal niet direct de aandacht van een kijker waar gewenst . Er zijn verschillende lettertypes die vaak de voorkeur in de grafische vormgeving voor hun heldere en duidelijke verschijningen . Deze omvatten de populaire fonts van Futura , Garamond , Frutiger en Helvetica . Voor een nog meer unieke look en feel , ontwerpers vaak proberen een optie uit de duizenden gratis fonts online beschikbaar .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te randen toevoegen in InD…
·Hoe te Football Game Posters Z…
·Hoe om uw eigen Flash Flip Boo…
·Hoe te Fonts omzetten naar Ttf…
·De systeemvereisten voor Adobe…
·Hoe de kleur van de tekst het …
·Hoe maak je een Personal Broch…
·Hoe je iWork '08 Uninstall 
·Hoe maak je een kerst Photo Co…
  Related Articles
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
Hoe kan ik een nieuwe WordPress sjabloon…
Hoe je Romeinse cijfers Put in Microsoft…
Hoe maak je een nieuw Microsoft Office -…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik een Word- document Overdracht…
Hoe kan ik nieuwe software voor Microsof…
Hoe maak je een nieuw document op Imac C…
Hoe maak je een nieuw Word- document wij…
  Software Articles
·Hoe te tekenen in PowerPoint 
·Hoe te Stuffit Expander gebruiken om Rar…
·Hoe maak je een dress Make Up Flash Game…
·Hoe Page Breaks maken in PDF 
·Hoe kan ik AVI converteren naar VLC Medi…
·Hoe te virusdefinities bij te werken 
·Hoe je een AVI -bestand Werk in een DVD-…
·Hoe maak je een goede foto slideshow mak…
·Hoe je Spore Bestanden Lost Vervang Game…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com