Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
FrostWire Vs . LimeWire
Een gewone gebruiker kan zien zowel FrostWire en LimeWire aangeboden voor downloaden en vragen zich af wat het verschil is . De verwarring tussen deze twee peer-to - peer file - sharing programma's is begrijpelijk . Niet alleen zijn dergelijke namen zij beide dezelfde netwerk , vergelijkbare gebruikersinterfaces en zijn in feite gebaseerd op dezelfde code . Het grootste verschil is filosofisch : LimeWire pogingen om gebruikers om te betalen voor de professionele versie , terwijl FrostWire streeft ernaar volledig vrij .
Geschiedenis

LimeWire
werd opgericht kort na de file - sharing pionier Napster werd stilgelegd door rechterlijk bevel in 2001 . Gebaseerd op het Gnutella -netwerk , LimeWire is een open - source programma aangeboden als een fundamentele gratis te downloaden , maar een professionele versie met meer functies is beschikbaar voor een prijs .

FrostWire
is een fork van LimeWire gemaakt door gebruikers van LimeWire in 2005 , toen het bedrijf achter LimeWire dreigde filters om auteursrechtelijk beschermde inhoud te beschermen zijn . Omdat LimeWire 's code is open source , FrostWire is een volkomen legaal modificatie
Netwerk

LimeWire en FrostWire
toegang tot hetzelfde netwerk : . Gnutella . Dit betekent dat de beschikbare bestanden voor download op zowel opdrachtgevers zijn identiek - LimeWire gebruikers kunnen downloaden FrostWire gebruikers , en vice versa . Een aantal andere clients ook verbinding maken met Gnutella , zodat gebruikers van zowel LimeWire en FrostWire kan verbinding maken met die klanten , ook.
Prijs

De gratis , basisversie van LimeWire weglaat bepaalde functies : " Geoptimaliseerde zoekresultaten," " Turbo - Charged Downloads " en " Verbindingen naar meer bronnen , " volgens de LimeWire webpagina. Het krijgen van deze functies vereist een update van LimeWire Pro , die met ingang van oktober 2009 kost $ 34,95 per jaar .

FrostWire
wordt geleverd met alle functies gratis .
Zeurt
< br >

LimeWire Basic is inclusief advertenties , en het herinnert de gebruiker bij elke startup die een upgrade naar LimeWire Pro is beschikbaar voor een prijs .

FrostWire
bevat geen advertenties en , zijnde een gratis programma , probeert niet om verkopen upgrades .
platforms

Zowel LimeWire en FrostWire
zijn gebouwd op de top van Java , wat betekent dat ze kunnen draaien op vrijwel elk besturingssysteem . Beide programma's bieden downloads voor Windows , Mac en een aantal versies van Linux , zoals Ubuntu , dus de meeste gebruikers zullen zich gedekt door zowel opdrachtgevers .
Store

2009 , LimeWire voegde een winkel , het geven van haar gebruikers toegang tot legale content voor een per-download prijs .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe je aangepast custom.css in…
·Open Source Maintenance Manage…
·Hoe PowerPoint converteren naa…
·SRP Protocollen 
·Software voor een Open Source …
·Open - Source Community - base…
·Hoe maak je een Ladder Script …
·Tutorials voor phpBB 
·Hoe uw MixPod verbergen 
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Word Vs 2003 . Word 2007 
Hoe maak je een dagboek bij te houden op…
. Doc Vs . . Docx 
  Software Articles
·Hoe kan ik MP4 bestanden converteren naa…
·Hoe maak je een MP4 
·Hoe kwaliteiten behulp VLookup Bereken 
·Hoe de video op VLC 
·Hoe te Audio Met VLC opnemen 
·Hoe maak je een Blu-Ray converteren naar…
·Hoe maak je verbinding LimeWire naar iTu…
·Hoe te Reacties naar Excel Macro's toevo…
·Hoe te kopiëren naar een Remote Desktop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com