Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
MS Excel Training : een Macro Installeren
Een van de meest populaire spreadsheet -toepassingen is Microsoft ( MS ) Excel , een softwareprogramma dat gewoonlijk wordt geleverd met Microsoft Office . Met Excel kunt u snel en gemakkelijk analyseren en de gegevens met behulp van tabellen en formules te manipuleren . Door het opzetten van macro's , kunt u meerdere stappen te vervangen door slechts een druk op de knop . Definitie

Een macro is een symbool , naam of sleutel die een lijst met opdrachten , acties of toetsaanslagen . Bij het gebruik van Microsoft Excel kunt u ( maken ) macro's te installeren zodat u een enkel teken of woord om een ​​groep van acties uit te voeren in te voeren . In essentie zal een macro bespaart u tijd bij het uitvoeren van repetitieve taken .
Lancering Excel

Om te beginnen , start Microsoft Excel en ofwel openen van een bestaand document of maak een nieuwe. Als u een nieuw document , onmiddellijk noemt het en sla het op voordat u verder gaat . Plaats uw document in een bestand op uw harde schijf waar u gemakkelijk kunt ophalen .
Name Macro

Vanuit het menu "Extra " de optie " Macro " gevolgd door " Nieuwe macro opnemen . " Volgens de instructies van Microsoft , " In het dialoogvenster Macro opnemen Typ een naam voor de macro in het vak Macro . Macronamen moet beginnen met een letter en kan bestaan ​​uit letters , cijfers en onderstrepingstekens , maar kan geen spaties bevatten . u hoeft niet naar de andere dozen te veranderen . "
Macro opnemen

Klik op ' OK ', een beweging die het zal lanceren " Stop Recording " werkbalk . Op dit moment bent u klaar om uw macro op te nemen . Elk commando vanaf dit punt naar voren zal worden opgenomen in uw macro , in de exacte volgorde waarin ze zijn ingevoerd , totdat u de opname stopt . Zorg ervoor dat u zorgvuldig te voltooien elke stap .
Opname stoppen

Hoewel nog steeds het opnemen van de macro , indeling van de cel (len ) als je wilt breedte , kleur veranderen , lettertype en meer . Klik op de knop Opname stoppen als u klaar bent , test je macro om er zeker van dat het werkt zoals gepland . Als u een fout ontdekken , opnieuw de macro met dezelfde naam in eerste instantie gebruikt . U wordt gevraagd door Excel om de eerdere versie te overschrijven : klik op " OK " en ga verder opnemen van je macro
Import Macro

Als iemand een kant-en- klare . macro dat ze graag met u delen , kunt u ook gebruik maken van die ene . Vraag haar om haar bestand om te zetten in een add - in door het selecteren van " Opslaan als" uit het menu "Bestand " in de werkbalk van Excel , het kiezen van de ' Excel Add -in " optie in het " File Type " keuzelijst ( waar het zegt " Excel-bestand * . xls " ) en te klikken op " Opslaan ". Hebben haar het bestand te verzenden naar u als e-mailbijlage . Klik op de gehechtheid aan Excel , waarin de macro automatisch zal installeren gestart .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Limiit de Aantal Letter…
·Hoe kan ik een Excel- document…
·Hoe de BINOMIALE.VERD functie …
·Hoe te Tekst converteren naar …
·Microsoft Access 2003 Video Tu…
·Excel Voorraad Grafieken werke…
·Eenvoudig Excel Help voor verg…
·Hoe je het eerste woord van ee…
·Hoe je Time Cards berekenen in…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
MS WordPad instructies 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe te converteren MS WordArt Into PNG b…
Hoe maak je een gescand document omzette…
  Software Articles
·Hoe kan ik een database voor Your Mailin…
·Wat is Trialpay spyware? 
·Hoe maak je een Heart in Photoshop Draw 
·Hoe Extern bureaublad in XP toestaan ​​
·How to Get Rid van een Trojan-virus 100 …
·Hoe kan ik importeren SolidWorks tekenin…
·Wat is de oorzaak Movie Maker om willeke…
·Hoe de Quickbooks Timer Gebruik 
·Hoe te -opgeslagen document herstellen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com