Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel-werkblad Functies
Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van Excel als een spreadsheet-programma is het vermogen van de gebruiker om gebruik te maken van Excel-werkblad functies die zeer veel gebruikt worden in de boekhouding en andere wiskundige procedures . Er is een rijke bibliotheek van Excel-werkblad functies voor het helpen van mensen makkelijk of moeilijk wiskundige berekeningen . Het is zeer verstandig om degenen die van toepassing zijn op uw doelen zijn om uw werk te bespoedigen beheersen . COUNT

De COUNT groep functies omvat drie gerelateerde functies .

De functie AANTAL juiste telt gewoon alle cellen binnen een bepaald bereik van cellen die getallen bevatten . Bijvoorbeeld als A1 bevat " 5 " en B1 bevat " end " en C1 bevat " 7 " , het volgende te typen : 2 " in die cel " = AANTAL ( A1 C1 ) in cel A2 zal de waarde van de show " aangezien slechts twee cellen de getallen in het gespecificeerde bereik .

COUNTA functie u het aantal cellen met gegevens bevatten geven , ongeacht het type data . het zal ook cellen die zijn toegewezen formules zijn zelfs als het resultaat van de berekening een blanco . In het voorgaande voorbeeld wordt de functie AANTALARG een waarde geven " 3 . "

AANTALLEEG functie berekend voor het aantal cellen die leeg zijn , behalve cellen die leeg zijn omdat de resultaten van hun toegewezen formules te evalueren op null . in ons voorbeeld zou de functie AANTAL.LEGE.CELLEN terug " 0 . "
INDEX

de INDEX functie van Excel geeft je weer de waarde in een cel in een een - of twee - dimensionale array of lijst van cellen . Je moet de functie te voorzien van drie waarden voor het te laten werken .

de eerste waarde die het nodig heeft, is de cel matrix aanwijzen . voor eendimensionale arrays u de eerste cel en de laatste cellen in de rij of kolom die u wilt opgeven . Voor twee - dimensionale arrays je begint met de linkerbovenhoek van de matrix , gevolgd door de rechterbenedenhoek . bijvoorbeeld , je kon de rij cellen aanwijzen van A3 tot D5 met " A3 : D5 " . om u de tweede waarde het vereist geeft een matrix van vier kolommen en drie rijen

is de rij positie van de cel waarvan u de waarde bent geïnteresseerd bent Dit is vereist voor een - of tweedimensionale arrays . bijvoorbeeld als in onze matrix boven we de tweede rij we " 2 . "

de derde waarde is alleen nodig voor tweedimensionale lijsten en de kolom aanwijzing van de cel we geïnteresseerd bent nog steeds met behulp van de matrix hierboven, als we geïnteresseerd zijn in cel C4 , de INDEX functie zou worden geschreven als INDEX ( A3 : D5 , 2,3 ) , C4 die in de tweede rij /derde kolom staat.
SOM

Zoals de naam al aangeeft de functie SOM voegt alle getallen , gescheiden door komma's binnen haar pair of haakjes . Daarnaast kunt u celaanwijzer gebruiken paren voor het optellen bereiken of individuele cel aanduidingen in plaats van letterlijke getallen .

de formule voor letterlijke getallen zou worden geschreven als " SUM ( 2,7,2 ) " geeft u de waarde " 4 " in de cel die u getypt de formule inch

de syntaxis voor cellenbereiken is als dit ' SOM ( D2 : F2 ) . " Als D2 bevat " 6 " en E2 bevat " 1 " en F2 bevat " 4 " het resultaat getoond zal worden " 11 . "

de syntaxis voor individuele cellen wordt geschreven als " SUM ( D2 , E2 , F2 ) " en geeft je dezelfde resultaten als de tweede aanleg.
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je alle verborgen lijnen i…
·Tutorial voor Excel Macro's 
·Wat zijn de voordelen van Micr…
·Hoe te Cellen zoeken Met Doorg…
·Hoe te automatiseren Microsoft…
·Hoe te openen een Microsoft Ex…
·Hoe te Legend in Excel te verw…
·Het automatisch laden Excel So…
·Hoe te werkmappen in Microsoft…
  Related Articles
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
OpenOffice Basic String Functions 
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe kan ik een Excel 2007- bestand conve…
Hoe kan ik een Word- Label document conv…
  Software Articles
·Hoe kan ik mijn eigen Template Contract …
·Hoe te Sonic Solutions Verwijder 
·Hoe u een JPEG in een vector bestand met…
·Soorten MIME Images 
·PhotoShop Stijl Effecten 
·Hoe een goede Antivirus voor Windows XP …
·Hoe de Canvas in GIMP Bredere horizontaa…
·De beste Windows Sound Enhancers 
·Hoe de Afdrukstand wijzigen in Microsoft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com