Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te openen een Microsoft Excel XLS Van Web Service
Inbegrepen in de Microsoft Office suite van productiviteit software , Excel is 's werelds meest gebruikte spreadsheet-applicatie . Het laat je zien , maken en wijzigingen aanbrengen in spreadsheets , sorteren en opmaken van uw gegevens , het genereren van tabellen en grafieken , en bespaart een of meer werkbladen in een verzameling bekend als een werkboek . Standaard , Excel 2003 en eerdere opslaan werkboeken in de native XLS -formaat van het programma . Als je geen eigen Excel , maar toch willen XLS-bestanden te bekijken , gebruikt u de web - based Google Docs , Zoho Sheet of Microsoft Office Live Workspace diensten . Instructies
Google Docs
1

Open een browservenster en ga naar de website van Google Docs ( zie bronnen ) . Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Google-account en klik vervolgens op ' Log dan in " Als je nog geen Google- account hebt , klikt u op de link " Account aanmaken Now " en volg de aanwijzingen op het scherm om er een te maken . Kopen van 2

Klik op de knop 'Uploaden' .
< br > Goedkope 3

Klik op de " Bestanden selecteren om te uploaden "-link , zoek het XLS -bestand in het venster en selecteer deze door te dubbelklikken op het pictogram .
4

Controleer de " omzetten Documenten, presentaties en spreadsheets tot de Overeenkomstige Google Docs Formats " in en klik op " Start Uploaden . "
5

Klik op de naam van het XLS- bestand dat u zojuist geupload . De inhoud van het bestand op uw scherm verschijnen binnen een paar seconden.
Zoho Sheet
6

Open een browservenster en ga naar de Zoho Sheet website ( zie Bronnen ) . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat bij uw Zoho -account en klik op " Aanmelden ". Als je niet een Zoho -account hebt , klik op de " Aanmelden " link en volg de aanwijzingen op het scherm om er een te maken .

Klik op de knop " Importeren " 7 .
8

Klik op de " Kies Bestand "-knop , zoekt u uw XLS -bestand in het venster dat verschijnt en vervolgens selecteren door te dubbelklikken op het pictogram .
9

Klik op de knop "Importeren " . De inhoud van het bestand op uw scherm verschijnen binnen een paar seconden.
Microsoft Office Live Workspace
10

Open een browservenster en ga naar de Microsoft Office Live Workspace website ( zie bronnen ) . Klik op de " Sign In "-link , voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Windows Live ID-account en klik op " Aanmelden ". Als u niet beschikt over een Windows Live ID-account hebt , klik op de " Aanmelden " knop en volg de aanwijzingen op het scherm om er een te maken .
11

Klik op de link " Add Files " en selecteer vervolgens de naam van de Office Live Workspace map waar u het XLS- bestand te uploaden .
12

Klik op de "Selecteer Documenten van uw computer "-link , zoek het XLS -bestand in het venster dat verschijnt , selecteer deze door dubbel op het pictogram en klik vervolgens op ' Ga door '.
13

Houd uw cursor over de naam van het XLS- bestand dat u zojuist geupload en klik op ' bewerken in browser . " De inhoud van het bestand op uw scherm verschijnen binnen een paar seconden.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Excel Macro 's VBA Tutorial 
·Hoe naar e-mail Voeg in van Ex…
·Hoe te Macro's verbergen in ee…
·De RAND -functie in Excel Shee…
·Legal & Ethische kwesties met …
·Hoe te gebruiken Word- macro's…
·Hoe te delen en werkmappen beh…
·Hoe vette letters in Excel mak…
·Hoe de Voorkomen van een numme…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Mac WMA naar MP3 Conversion 
·Hoe maak je een MP4 branden op een DVD -…
·Hoe te verwijderen op een PDF met Acroba…
·Hoe te tellen het aantal unieke waarden …
·Hoe Word 2000 beschadigde bestanden Fix 
·Verbinding maken GMX mail met Thunderbir…
·Hoe je Adobe Acrobat 8 Unlock 
·Hoe maak je een backup van mijn harde sc…
·Wat is een Decision Support System en wa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com