Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is Werkboek Verwijzen in Excel ?
Werkboek verwijzingen in Excel verwijst naar Excel 's vermogen om gegevens van het ene werkboek naar het andere te koppelen . De term " werkboek " verwijst naar een Excel-bestand , inclusief alle werkbladen en gegevens op het systeem . Zo werkboek verwijzingen kunt u gegevens tussen meerdere Excel- bestanden op uw computer of netwerk te delen zonder dat u de gegevens handmatig te kopiëren en te onderhouden . Voordelen

Spreadsheets
vereisen vaak informatie die veranderingen in de tijd . Indien meerdere spreadsheets gebruiken dezelfde data , vervolgens eventuele wijzigingen in deze gegevens zal elke spreadsheet beïnvloeden. Zonder werkboek referencing , zou het nodig te vinden en te bewerken iedere getroffen spreadsheet beurt zijn. Dit is niet alleen tijdrovend en vervelend , maar het laat ook ruimte voor fouten .

Met werkboek referencing , een meester spreadsheet met de gemeenschappelijke informatie kan worden gehandhaafd . Alle werkmappen te eisen dat gegevens kunnen koppelen aan de master- spreadsheet . Wanneer de gemeenschappelijke informatie verandert , zal enkel de meester spreadsheet moeten worden aangepast . Alle andere spreadsheets worden automatisch bijgewerkt wanneer ze worden geopend .
Netwerk Referenties

Het is mogelijk om referentie- werkmappen opgeslagen op andere computers op uw netwerk . Dit maakt het mogelijk voor meerdere mensen om kopieën van dezelfde spreadsheet op verschillende computers gebruiken terwijl wordt actueel gehouden op de gemeenschappelijke informatie uit een master file . Het stelt gebruikers ook informatie over hun eigen werk met elkaar te delen .

Het nadeel te verwijzen werkboeken via een netwerk is dat de beschikbaarheid van de bron werkmap wordt minder betrouwbaar . De computer die als host het bestand mag worden uitgezet , of een andere gebruiker kan het bestand te verplaatsen zonder waarschuwing . Dit voorkomt dat de bestemming werkmap automatisch wordt bijgewerkt wanneer het wordt geopend.
Indirecte Referenties

indirecte verwijzingen
in Excel ruil gegevens van een locatie die wordt dynamisch bepaald . Hierdoor kan een cel in een werkblad te roepen verschillende data zoals nodig , in plaats van naar dezelfde gegevens hele tijd . Volgens Microsoft Support , is het mogelijk om indirecte verwijzingen gebruiken in verschillende werkmappen , maar het is noodzakelijk om alle indirect verwezen werkmappen openen in Excel hebben tijdens verwijzing updates .
Prestatie Impact

De gegevens in een open spreadsheet wordt normaal gesproken opgeslagen in het computergeheugen , waarbij wordt verwezen updates snel en responsief . Ter vergelijking , het bijwerken van verwijzingen naar andere werkmappen kunnen merkbaar langer duren . In extreme gevallen , zoals op langzame netwerken , kan de vertraging in de updates oplopen tot enkele minuten . Daarnaast , Microsoft waarschuwt dat het creëren van twee werkmappen die links naar elkaar bevatten kan vertragen beide werkmappen.
Andere overwegingen

Volgens Microsoft , is het belangrijk om automatische hebben berekening ingeschakeld in de bronwerkmap ( dit is standaard ingeschakeld ) . Je moet ook voorzichtig zijn bij het ​​delen van Excel-spreadsheets met anderen aan wie u ook toegang tot alle werkboeken de spreadsheets koppeling te voorzien . Spreadsheets met werkboek verwijzingen zal proberen om gekoppelde werkmappen vinden op hetzelfde pad elke keer , zodat anderen vertellen waar gekoppelde werkmappen te plaatsen wanneer u uw spreadsheets met hen.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een afbeelding of l…
·Microsoft Excel Visual Basic T…
·Hoe te ISLEEG gebruiken in Exc…
·Middelen voor het werken aan E…
·Hoe maak je een werkmap In Mic…
·Hoe maak je tijd gebruiken in …
·Hoe te Hoofdletters maken in E…
·Microsoft Excel Componenten 
·Hoe het opzetten van Monte Car…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe kan ik Associate MP3 Songs Met Windo…
·Het automatisch laden Automatische opmaa…
·Hoe de Audacity Pitch Change op uw stem …
·Hoe te installeren Quake II op Windows X…
·Hoe te samenvoegen . NET & PDF-bestanden…
·Maak een drop - down menu met Adobe Phot…
·Verschillen tussen ODS & Staging Areas 
·Hoe de Inverse functie in Adobe Photosho…
·QuickBooks Projecten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com