Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Excel Componenten
Microsoft Excel is spreadsheet-software . Maar het doet veel meer dan simpele spreadsheets . Excel heeft onderdelen met ingebouwde formules voor de statistiek , financiën en andere berekeningen . Deze gegevens kunnen worden weergegeven in een grafiek of grafiek in Excel . De gebruiker kan vervolgens de gegevens analyseren en model scenario het gewenste resultaat voor een probleem of project te bereiken . Microsoft Excel heeft verschillende onderdelen om het berekenen , analyseren en weergeven van gegevens efficiënter . Grafieken /Grafieken

Microsoft Excel
is bij velen bekend als een efficiënte manier van het creëren van tabellen en grafieken zijn. De gebruiker kan tabellen en grafieken , variërend van bar en kolomdiagrammen te strooien grafieken en zelfs voorraad grafieken te creëren . Wanneer de onderliggende gegevens worden gewijzigd , verandert ook de kaart zonder extra inspanning van de gebruiker . Daarnaast kunnen gebruikers diagramtypes ook veranderen met gemak . De gebruiker heeft slechts twee keer klikken en de grafiek wordt gewijzigd zonder dat het aanpassen van de onderliggende gegevens .
Formules

Want het is van nature spreadsheet software , Excel heeft veel in - gebouwd formules . De soorten formules beschikbaar variëren van eenvoudige berekeningen tot statistische formules om complexe technische berekeningen . Bijvoorbeeld , studenten psychologie vaak moeten Z - tests en standaarddeviaties te voeren op de sets van gegevens . De formules voor deze berekeningen zijn in Excel en vereisen niet dat de student uit te voeren tal van stappen om te komen tot een oplossing . De ingebouwde formules besparen gebruikers uren in rekentijd .
Analyse

Wat als'- analyse en modellering zijn verkrijgbaar in een aantal van de meest recente versies van Microsoft Excel . De modellering kunnen gebruikers verschillende scenario's te testen , terwijl het houden van een aantal gegevens statisch . Gebruikers kunnen ook instellen van een bepaald doel dat ze willen bereiken van de data . Excel zal de gegevens manipuleren om de gebruiker hoe het doel te bereiken tonen . Excel zal ook controleren op dubbele gegevens en consolideren adequaat . Dit helpt ervoor te zorgen dat de analyse is zo nauwkeurig mogelijk .
Gegevens verzamelen

Een ander onderdeel van Microsoft Excel is de mogelijkheid om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen . Excel kan gegevens importeren vanuit een bedrijfsbreed onderneming systeem . Een onderneming systeem is er een die de gegevens voor grotere organisaties , zoals Coca - Cola of Home Depot kan houden en te manipuleren . Excel kan ook gegevens van een eenvoudig tekstbestand , een ander Microsoft Office-programma , zoals Access , of andere database- systemen te importeren . Het is niet noodzakelijk voor de gebruiker om opnieuw te typen of opnieuw in te voeren gegevens .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Bi Wekelijkse …
·Hoe het opzetten van een kansv…
·Hoe kan ik Excel -werkblad van…
·Hoe te gebruiken Automatisch a…
·Hoe te Checkboxes verwijderen …
·Hoe te Graph de IV curve van e…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voo…
·Hoe de gegevens in een Excel -…
·Hoe te kopiëren Across Twee s…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·De Windows Media Player speelt geen DVD'…
·Hoe te Cable kijken op een PC 
·Hoe te gebruiken Visual Basic om een gra…
·Hoe maak twee kolommen in Vista Word 
·Hoe maak je een film van een harde schij…
·Hoe importeer ik een VCard Into Excel ? 
·Hoe te gebruiken McAfee Uvscan 
·Hoe AVI branden op DVD snel 
·AutoHotkey Help 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com