Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Quick Tax Vs . Ufile
Snel Belastingdienst UFile zijn beide computer software programma's zijn ontworpen voor het indienen van belastingaangiften in Canada . Het Amerikaanse bedrijf Intuit ontwikkelde de voormalige , terwijl een Canadees bedrijf met dezelfde naam ( UFile ) ontwikkelde de laatste. Zowel Quick Belastingdienst UFile zijn erkend door het Canadese Revenue Agency ( CRA ) , en beide belastinginformatie elektronisch via NetFile dienst van de CRA 's . Terwijl Quick Tax en UFile bieden dezelfde basisdiensten en hebben veel overeenkomsten , ze verschillen enigszins qua interface de gegevens invoeren van proces , het aantal belastingaangiften toegestaan ​​, en de prijs . Gelijkenissen

Zowel Quick Belastingdienst UFile
kan worden gekocht in een cd - rom -versie van het Canadese winkels of in een online versie van hun bedrijven ' respectieve websites ( QuickTax.Intuit.ca en UFile.ca ) . Volgens een overzicht van CTV.ca , met beide programma's , het cd - rom en online versies zijn identiek in termen van gebruik . Echter , online versies van zowel Quick Belastingdienst UFile vereisen fiscale gegevens worden opgeslagen op een server , worden toegankelijk via een wachtwoord - beveiligde account . Met CD - ROM -versies , kan informatie direct worden opgeslagen op harde schijven van computers . Zowel Quick Belastingdienst UFile bieden rekenmachines , note - making en grafische gereedschappen , fiscale scenario's en Registered Retirement Savings Plans ( RSP ) gereedschappen .
Interface

Volgens CTV . ca , Quick Tax biedt een veel schonere interface, die goed ontworpen iconen en het EasyStep proces voor het voltooien van taken beschikt . UFile De interface is voorzien van een menusysteem op de linkerkant van het venster , welke tabbladen voor toegang tot verschillende categorieën en bestanden heeft . UFile 's interface bevat ook de Dr Tax icoon , dat is een pop - up hulpindex . Echter , volgens PCworld.ca , Quick Tax levert een essentiële interface functie die UFile ontbreekt : een continue update van wat het te betalen bedrag zal worden gedurende het gehele proces van het invullen van de terugkeer
< br . > informatie invoeren

Snel tax
en UFile bieden beide stap-voor - stap , interview - stijl processen voor het invoeren van fiscale informatie . Door vragen te beantwoorden , kan de software invullen van de nodige fiscale formulieren voor u . Echter , Quick Tax biedt klanten ook toegang tot de eigenlijke elektronische versie van het formulier , zodat gebruikers de EasyStep over te slaan als ze willen . UFile laat alleen klanten om het formulier te zien na haar stap-voor - stap-proces is voltooid .
Aantal retourneren

UFile
heeft in het verleden voorzien van een groter aantal aangiften voor gebruikers , waardoor acht rendement voor de belastingbetaler het maken van meer dan CAN $ 25.000 per jaar . Volgens CanadianCapitalist.com , de 2006 versie van Quick Tax stond vijf rendement voor individuen op die zelfde salaris , en in 2007 alleen aangeboden twee rendementen . Echter , volgens PCworld.ca , de 2008 versie van Quick Tax nu overeen met de capaciteit UFile 's , waardoor acht rendementen .
Prijs

Quick Tax is duurder dan de totale UFile . Volgens CTV.ca in 2009 , online versie Quick Tax is CAN $ 20 per retour , terwijl UFile is CAN $ 16 per retour . Standaard retail versie Quick Tax is CAN $ 40 , in tegenstelling tot UFile bij CAN $ 20, en de Platinum- versie kost CAN $ 60 , in tegenstelling tot de Plus-versie Ufile op slechts CAN $ 30.

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe de QuickBooks Program Gebr…
·MS Money 2007 Instructions 
·Hoe maak je een pagina naar e-…
·Hoe kan ik een bankrekening Sl…
·Het verschil tussen Rijen en k…
·Microsoft Dynamic CRM Tutorial…
·Hoe te Categorie Stop automati…
·Hoe ERP & SCM systemen vullen …
·Hoe te Pivot Table Informatie …
  Related Articles
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Pick 
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Hoe aan de werkbalk Snelle toegang in Wo…
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
  Software Articles
·Hoe maak je een hond Whistle geluid in A…
·Hoe te herstellen MediaDirect 
·Hoe kan ik een MSI-bestand 
·Hoe te Specifieke Bestanden van een VHD …
·Hoe je je RuneScape account Herstel 
·Hoe te Gebogen Letterlijke tekst maken i…
·Hoe om Open Up Twee Beelden in Photoshop…
·Hoe Microsoft Publisher converteren naar…
·Hoe te werken met draaitabellen in Excel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com