Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Wat is een SLIC Simulator ?
SLIC staat voor Simulator voor de Linear Collider . Het is een software pakket wordt gebruikt om simulaties van verschillende detectoren te voeren voor deeltjesversnellers . Deeltjesversnellers zijn enorme machines die gebruikt worden om hoge - energie- subatomair deeltje botsingen te bestuderen , en de detectoren zijn wat het verzamelen van de gegevens . Met SLIC simulaties , kunnen natuurkundigen onderzoeken hoe veranderingen aan het ontwerp van een detector zal invloed hebben op hoe zij presteert . SLIC

De SLIC -programma , geschreven door Jeremy McCormick bij SLAC , is speciaal ontworpen om gebruikers van de parameters voor simulaties in te voeren met een eenvoudig XML-formaat , in plaats van te moeten prutsen met C + + code . Een detector configuratie simuleren , zou de gebruiker alle variabelen zoals calorimeter straal absorberende laag dikte sensor dikte voeren in een speciale XML -bestand . Dan is de gebruiker zou SLIC lopen en voer het bestand als input . Daarna kon de gebruiker deeltje gebeurtenissen te genereren en onderzoekt de resultaten van de gesimuleerde botsing .
Geant4

SLIC
maakt gebruik van een krachtige software toolkit genaamd Geant4 . Geant4 is een gezamenlijke inspanning van vele natuurkundigen en software engineers uit de hele wereld . Het bevat een schat aan informatie over de fysica van deeltjes , met inbegrip van de fysische eigenschappen van deeltjes en hoe het zich gedraagt ​​in verschillende energieniveaus . De toolkit is geschreven met behulp van object - georiënteerd programmeren in C + + taal , en het wordt gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen uit de medische fysica aan ruimte techniek .
Deeltjesversnellers

Al deze simulaties zijn ten behoeve van het ontwerpen van efficiënte deeltjesversnellers . Een deeltjesversneller is een machine die versnelt stralen van subatomaire deeltjes , zoals elektronen of positronen , tot bijna - licht snelheden en vervolgens slaat ze samen . De botsingen produceren zeer hoge energieën , waaruit vallen verschillende exotische deeltjes die we kunnen bestuderen voor een beter begrip van de deeltjesfysica . Je hebt misschien gehoord van de LHC of Large Hadron Collider , de grootste deeltjesversneller gebouwd .
Detectoren

Strikt genomen betekent SLIC niet simuleren een hele deeltjesversneller , maar alleen de detector . De detector is bij het botspunt en het is het onderdeel dat alle metingen neemt . Typische detectoren zijn cilindrisch van vorm . Ze bevatten meerdere lagen hebben die elk het meten van bepaalde eigenschappen , zoals de positie , snelheid of energie momentum van de deeltjes . De kleinste laag zou kunnen passen in je hand , en de grootste is meerdere verdiepingen hoog .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe je items maken op Autodesk…
·Hoe te AutoCAD 2005 installere…
·Hoe de Matrix Flip in MATLAB 
·Software voor het ontwerpen va…
·Hoe te CUI van de ene computer…
·Over Autocad LT 
·Hoe te Plot in Revit 
·Hoe te bekijken en afdrukken D…
·Windows CAD programma's 
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint- documenten maken Online 
·Hoe te Transcribe gebruik Express Scribe…
·Hoe te digitaliseren Video naar harde sc…
·Hoe maak je een hele dvd gebruiken 123 C…
·Hoe te Borstels draaien in Gimp 2.6 
·Adobe Photoshop CS3 Tutorial : Het wisse…
·Hoe gegevens via e-mail Collect Met Acce…
·Hoe kan ik Windows Media Player -instell…
·Hoe kan ik Windows Update Agent installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com