Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Windows CAD programma's
Computer - aided design ( CAD ) -software is gespecialiseerde technologie die is ontwikkeld om technische tekeningen te produceren en te tonen. Accurate plannen en modellen zijn een stichting van technische disciplines , architectonisch ontwerp en industriële kunst . Software om deze gedetailleerde informatie te produceren en weergeven is zeer gevarieerd , en wordt vaak ontwikkeld voor een specifiek ontwerp niche . CAD-programma's hebben in het verleden gespecialiseerd in zowel de creatie van twee - dimensionale , vector - gebaseerde plannen , of de productie van gedetailleerde driedimensionale modellen en mechanische componenten . Terwijl de moderne CAD-programma's hebben de neiging om de nadruk op de ene of de andere hebben , hebben de meeste software suites 2D-en 3D- ontwerptools gehybridiseerd in een systeem . AutoCAD

het eerst uitgebracht in 1982 , AutoCAD is veruit de meest bekende naam in de computer - assisted opstellen . Autodesk blijft deze robuuste , gepatenteerde ontwerp suite verbeteren . Moderne versies van AutoCAD zijn voorzien van standaard 3D solid modeling tools , maar de eigen software blijft grotendeels gewijd aan de snelle 2D . In aanvulling op de core- software , Autodesk produceert veel gespecialiseerde versies voor architecturale , civiele , elektrische, mechanische , structurele , en cartografische ontwerp . Gebruiker verbeteringen kunnen worden geprogrammeerd met AutoLISP , Visual LISP , VBA , . NET , en ObjectARX .
MicroStation

Bentley Systems ontwikkelde MicroStation in 1984 als opvolger van zijn PseudoStation het opstellen van het systeem . Vooral bedoeld voor architectonisch ontwerp en engineering , kan MicroStation zowel 2D als 3D plannen te produceren . Capaciteit kan worden uitgebreid en verbeterd door de populaire MicroStation Development Language .
CATIA

Ontwikkeld door Dassault Systèmes in de late jaren 1970 , CATIA is een geavanceerde 3D-ontwerp suite in gebruik door de lucht-en ruimtevaart , automobiel- , en scheepsbouw . CATIA werd oorspronkelijk opgericht om te helpen bij het ​​ontwerp van de Dassault Mirage 2000 straaljager , en snel aan populariteit gewonnen voor nauwkeurige oppervlakte-modellen . Modules en uitbreidingen kan worden geschreven en op maat in VB , C + + , en CAA .
Pro /ENGINEER

Gemaakt door Parametric Technology Corporation , Pro /ENGINEER is gespecialiseerd in de productie en analyse van 3D-modellen . Gemaakt in de jaren 1980 , de software is voorzien van een populaire parametrisch modelleren systeem met een rijke simulatie-omgeving . Werktuigbouwkundigen vaak gebruik van deze software om een uiterst accurate en nauwkeurige digitale 3D -model van een product of component te creëren . Pro /ENGINEER modellen kunnen worden geanalyseerd voor thermische , statische , dynamische , en stress eigenschappen voor het ondergaan van rapid prototyping .
SolidWorks

SolidWorks
is een populaire Parasolid - gebaseerde solid modeler ontwikkeld door Dassault Systèmes . Gebruikt door meer dan 3,4 miljoen ingenieurs en ontwerpers , is SolidWorks in 1995 geïntroduceerd als een concurrent van Pro /ENGINEER .
Solid Edge

Een directe concurrent van zowel Pro /ENGINEER en SolidWorks , Solid Edge wordt momenteel ontwikkeld door Siemens AG . Deze functie rijke 3D modeling software integreert met Microsoft Sharepoint en Teamcenter , waardoor het aantrekkelijk is voor de ontwikkeling van ondernemingen . Solid Edge is ook beschikbaar als een gratis , 2D -programma.

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe gebruik je een Modulo om d…
·Veiligheidsventiel Sizing Soft…
·Hoe maak je een Meubilair Libr…
·Tutorial voor Solid Works 2009…
·Mechanical Drawing Board & CAD…
·Hoe maak je een SolidWorks Fil…
·Informatie over CNC Router Cod…
·Hoe een AutoCAD-tekening op ee…
·Hoe maak je zichtbaar maken op…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
  Software Articles
·Hoe te Trouwkaarten maken in Photoshop 
·Hoe kan ik Excel 's Code Functie Gebruik…
·Hoe maak je een Flash Banner Met Adobe P…
·Hoe te Schakel Cookies 
·Hoe maak je een betonnen blok in Illustr…
·Externe schijf Recovery Software 
·Hoe te bekijken Backup Geschiedenis voor…
·How to Get Rid van een Anti - virus Pop-…
·Hoe kan ik video bestanden comprimeren i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com