Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe je items maken op Autodesk Inventor
Autodesk Inventor is een geavanceerd softwareprogramma voor het maken van complete virtuele prototypes en het ontwerpen van nieuwe en innovatieve apparaten . Het wordt gebruikt over de hele wereld door engineering professionals en studenten . Creëren items in Autodesk Inventor is een multi - stap proces omvat het maken van twee - dimensionale geometrie en omzetten in een driedimensionaal object . Deze schijnbaar complex proces is eenvoudig als je eenmaal hebt geoefend een paar keer . Wat je nodig hebt
Autodesk Inventor
Toon Meer Aanwijzingen
Tweedimensioneel Geometry
1

Klik met de linkermuisknop op " File " en uit het drop - down menu klik "Nieuw . " Dubbel met de linkermuisknop op het bestand dat zegt " Standard.ipt . " Kopen van 2

Ga met je muis cursor in de twee- dimensionale Sketch panel en beweeg het over de functie " Lijn " . Beweeg de muis over de " Center Point Circle " en de functie " Twee Point Rectangle " . Dit zijn de primaire voorwerp creatie tools . Kies een van de laatste twee hulpmiddelen te gebruiken door links - klikken op een van beide.
3

Sleep de muiscursor terug in de werkruimte en links - klik ergens in het. Sleep de muis over het werkgebied om de grootte van uw post en links- klik opnieuw toen tevreden met zijn grootte .
4

Ga met je muis cursor naar de " Return " knop in het Inventor Standard instellen werkbalk en links- klik erop .
5

Ga met je muis naar de " Drijf " knop in het paneel Part Features . Klik met de linkermuisknop op " Drijf " en selecteer een gezicht te extruderen door terug te slepen met de muis om uw punt en zweefde over het. Als u de muis boven een bepaald gezicht is rood van kleur wordt. Klik met de linkermuisknop op het gezicht en klik op "OK . "
Build A Pipe

de optie 6 Klik met de linkermuisknop " Center Point Circle " in het twee - dimensionale Sketch panel . Beweeg de muis terug in het werkgebied .
7

Klik met de linkermuisknop op het werk ruimte en trek de muis naar u toe om een cirkel te maken . Klik met de linkermuisknop weer als je eenmaal hebt een bevredigende cirkel
8

Klik met de linkermuisknop op de optie " Center Point Circle " opnieuw gemaakt . . Links - klik in het midden van de cirkel die je net hebt gemaakt . Trek de muis naar u toe tot u een cirkel van bijna dezelfde omtrek hebben gemaakt als de eerste . Stoppen op slechts kort van het veroorzaken van de twee cirkels elkaar overlappen .
9

Klik met de linkermuisknop om de actie te beëindigen en maak de tweede cirkel . Klik met de linkermuisknop op de "Return " knop in het Inventor Standard werkbalk .
10

Klik met de linkermuisknop op de " Drijf " -optie in het menu Part Features . Klik met de linkermuisknop in het vak met de tekst " 1 in " en de tekst verwijderen door op " Backspace . " Type " 10 in " op zijn plaats . Beweeg de muiscursor over de ruimte tussen de twee cirkels . Wanneer het hele gebied wordt rood linksklikken . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Engineering Software
·Autocad Civil 3D Training 
·Hoe te STL Import voor SolidWo…
·Hoe te openen een Visual Basic…
·Installatie Van VIOS 
·Hoe te configureren Eclipse Me…
·Hoe te lezen 3D CAD-tekeningen…
·TurboCAD Constraint Tutorial 
·Hoe te AutoCAD software te ver…
·Hoe maak je een ingebouwde fun…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie Dwt ? 
·Hoe je HTC Sync op uw computer installer…
·Hoe een Dedicated Server CS Zorg 
·Hoe maak je een beheerderswachtwoord in …
·Hoe maak je een Multi - Gepagineerde PDF…
·Hoe kan ik een brief in Microsoft Word 2…
·Hoe maak je een UDF- cd Burn 
·Een back-up van een computer op een disc…
·Hoe u een Online Power Point Presentatie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com