Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Waar kan ik software vinden voor het maken van brochures ?
Brochures , folders of brochures bieden details en foto's op een verscheidenheid van onderwerpen . Brochures worden gebruikt voor zakelijke of persoonlijke projecten te adverteren of promoten van een soort van product, dienst , evenement , attractie of om andere redenen . Het vinden van speciaal ontworpen software maakt het creëren van brochures een eenvoudige taak . Geïnstalleerd of Aangekocht

creëren brochures hoeft niet duur te zijn , tijdrovend of gecompliceerd . Je hebt misschien al programma's geïnstalleerd op uw systeem die u kunt gebruiken . Controleer of uw computer vooraf geïnstalleerde desktop publishing of brochure - making software . De meeste computers worden geleverd met verschillende van dergelijke programma's - Microsoft Office , bijvoorbeeld, die desktop publishing software zoals Microsoft Publisher bevat . Klik op " Start " en vervolgens " Alle Programma's " om toegang te krijgen tot uw lijst met programma's . Kijk voor programma's met het woord "print " of " uitgever " in de titel , zoals de Print Shop , Print Master , Business Publisher of anderen .

Printers
, scanners , camera's of andere hardware Eigenaar bevatten vaak desktop publishing software met de hardware . Controleer de installatie schijven of papierwerk dat de hardware begeleid voor alle toepassingen meegeleverd die u kunt gebruiken . Het kan zijn dat het programma van de schijf te installeren , als je dat nog niet zo eerder gedaan . Kijk naar de schijf om te zien of het bevat alle software meegeleverd die u kunt gebruiken . Plaats de schijf in het station en volg de aanwijzingen om het te installeren . Als er geen programma's die op de disc , het meest waarschijnlijk bevat geen .

Check out de plaatselijke winkels , kantoorbenodigdheden of computerwinkels voor programma's die brochures maken . Bel van tevoren of ga in persoon te zien wat voor soort software beschikbaar is . Als u de software meteen nodig , dit is de manier om te gaan .
Online

zoek naar brochure - het maken van software online zal u presenteren met eindeloze mogelijkheden , want je kan zo veel verschillende programma's om brochures te maken te downloaden . Beperk uw selectie door middel van diverse zoeken . U kunt brochures maken gratis gebruik van templates en brochure - maken van applicaties online of via downloadbare programma's gevonden . Bepaal of u geld wilt uitgeven aan een desktop publishing of brochure - making programma en hoeveel je kunt betalen . U kunt vele soorten software , variërend in prijs van minder dan $ 10 tot enkele honderden dollars kopen . Het zal afhangen van wat voor soort budget je hebt en welke functies of opties .

De gratis brochure 's mogen niet zo veel functies als de degene die je koopt bieden nodig , dus het is aan u om te beslissen wat je nodig . Heeft u behoefte aan vierkleurendruk gebruiken voor het afdrukken of fotomanipulatie functies ? Wilt u toegang tot diverse lettertypes , illustraties of foto's ? Wat voor soort sjablonen of brochure stijlen heb je nodig , zoals diverse maten en vouwopties ? Verder verfijnen van programma's met behulp van de antwoorden op deze vragen .

Controleer betrouwbare sites als CNET Download ( zie bronnen ) om software die brochure templates omvat vinden . Deze programma's worden beoordeeld door zowel de website en andere gebruikers en het bereik van de prijzen. Lees alle details over de software om te leren over de functies die voor het maken van brochures . Controleer uw opties te zien wat brochure applicaties worden aangeboden en als je er een wilt gebruiken . Deze site biedt toepassingen die vrij zijn , vrij om te proberen en voor een vergoeding .

Koop een aanvraag om brochures te maken , als je niet kunt vinden elke te gebruiken die vrij zijn . De programma's die brochures worden beschouwd desktop publishing software of brochure software . Gebruik de links ( in Resources ) om verschillende programma's die u kunt gebruiken om brochures te bekijken . Meer informatie over het programma en over de mogelijkheden die het heeft . Als je gaat om het te vaak gebruiken om brochures te maken of voor andere projecten , kan het de moeite waard het uitgeven van geld om een ​​programma te gebruiken te kopen , anders is er een vinden in uw prijsklasse die voldoende is voor uw behoeften . Kijk voor specials of kortingen op het product en zorg ervoor dat u verzendkosten in de totale prijs . Als je de tijd hebt om te wachten om uw software te krijgen , kunt u in staat om lagere prijzen te vinden online .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een digitale broch…
·Hoe te 4X6 Index kaarten Print…
·Hoe maak je een Carnaval Poste…
·How To ingelijst Pages Maak in…
·Hoe te Kwartaal - pagina Cards…
·Word Processing & Hoe Kogels m…
·Hoe je tekst toe aan een Adobe…
·Hoe kan ik een boek File bouwe…
·Adobe Photoshop Elements 7 voo…
  Related Articles
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in ee…
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
  Software Articles
·Wat is een HP QuickTouch Display? 
·Keyboard Les Games 
·Hoe te 300DPI over PhotoShop Krijg 
·Hoe u de grootte van een MP4 voor een iP…
·Hoe maak je Color Omkeren in Photoshop o…
·Hoe kan ik Windows Media Player voor Win…
·Hoe kan ik Flash 8 gebruiken om Knopsjab…
·Hoe te Uitzonderingen In McAfee 
·Hoe om muziek bestanden verplaatsen in W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com