Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik Flash 8 gebruiken om Knopsjablonen Zorg
Veel Flash ontwerpen , maken een homogeen knop regeling --- verschillende knoppen die op elkaar lijken , maar hebben verschillende labels en verschillende taken uit te voeren . Je kan iedere toets apart te creëren , maar dat is teveel werk . Het is veel makkelijker om een knop sjabloon te maken en gebruik deze om de rest van je knoppen te maken . Alles wat je nodig hebt om te veranderen is het etiket op elke knop . Wat je nodig hebt
Macromedia Flash 8
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een bestaand Flash FLA- film of een nieuwe maken in Flash . Selecteer de " Oval " of gereedschap ' Rechthoek ' in het deelvenster Gereedschappen en teken je de knop vorm op het podium . ( U kunt ook uw knoop vormen in Photoshop , iPhoto , of een andere foto-editor maken en importeren in uw film . Deze programma's zijn veel beter in staat om speciale effecten , zoals schuine randen en slagschaduwen , dan Flash 8 te creëren . ) < Br > Pagina 2

Ga naar het venster Eigenschappen en verander de breedte, hoogte , lijndikte , en vulling en lijn kleuren naar uw smaak ( of om het totale ontwerp overeenkomen met uw film ) .
< br > 3

Selecteer de " text Tool " in het deelvenster Gereedschappen en teken een tekstvak in de knop staat. Typ het label voor uw eerste knop . Maak de tekst ( lettertype , kleur , enz. ) zoals gewenst met de opties in het deelvenster Eigenschappen .
4

Selecteer zowel de tekst als de shape en klik vervolgens met de rechtermuisknop op hen en kies " Converteren naar symbool " van de fly - out menu . Dit opent de Convert to Symbol dialoog . Selecteer de tekst in de " Naam: " veld en typ een betekenisvolle naam . ( U kunt bijvoorbeeld de naam van uw Home-knop "Home ". ) Klik op de " knop " keuzerondje om het te selecteren , en klik vervolgens op " OK . "
5

Dubbelklik op de nieuwe knop symbool om het in Edit mode . Elk symbool heeft zijn eigen tijdlijn . Knopsymbool tijdlijnen hebben vier frames : " Up ", " Over ", " Down " en " Hit ". Elk frame staat voor een muis staat . " Up" is de normale muis staat . De andere drie vertegenwoordigen interacties met de muiscursor . " Over" is een hover staat , wanneer de gebruiker de muiscursor beweegt over de knop . " Down" staat voor een depressief - muis - knop staat , wanneer de gebruiker begint om de muis te klikken . " Hit " is een vrij - muis - state , de tweede helft van een muisklik .
6

Klik rechts op de " Over" frame, en kies vervolgens "Insert Keyframe " van de fly - out menu . Steek keyframes in het " Over" en " Up" frames . Nu kunt u elke muis staat wijzigen . Zeg, bijvoorbeeld , u wilt dat de knop verschijnen iets donkerder wanneer de gebruiker met de muisaanwijzer de cursor overheen . Selecteer gewoon de knop vorm en passen in het deelvenster Eigenschappen. ( Als u een geïmporteerde vorm gebruikt , kunt u maken en importeren van een andere vorm voor elke staat . Vervang gewoon de bestaande vormen met de degene die je wilt voor elke staat om weer te geven . ) U kunt ook geluidseffecten aan elke muis staat toe te voegen . Selecteer gewoon een frame en sleep het geluid ingang van de bibliotheek naar het podium

Exit Edit mode 7 ( klik op de naam van de scène in de rechterbovenhoek van het documentvenster ) . Als u de sjabloon opnieuw gebruiken , klik met de rechtermuisknop op het symbool in de bibliotheek , en kies dan " dupliceren " uit de fly - out menu . Noem het symbool en klik op "OK . " Sleep het nieuwe symbool op het podium .
8

Dubbelklik op het symbool om het in de Edit modus . Dubbelklik op het tekstveld en het label te wijzigen . Vervang het label voor elke muis staat . Edit mode verlaten .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je Licht een gebouw v…
·Hoe maak je een Flash Slide Sh…
·Voordelen & Nadelen van Virtua…
·Frame -voor - Frame Flash Anim…
·Hoe je Java- updates Delete 
·Maya beeldvlak Tutorial 
·Uitleg foto - Booth Installeer…
·3D tekst animatieprogramma's 
·Hoe maak je een Bouncing Baske…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Lege pagina's van Internet Explor…
·Hoe een InfoPath -formulier publiceren n…
·Hoe te Foxy Tunes Delete 
·Hoe een PDF bekijken binnen Firefox op e…
·Hoe te Signaal Verandering in LabVIEW Me…
·Open Office Macro Help 
·Hoe maak je een IP Camera Work Met Skype…
·Hoe de Headers in Mail verbergen 
·Hoe de DVDFab Burn Speed ​​Adjust 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com