Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Tutorial voor Full Body animatie in Flash
Tot aan de release van Adobe Flash CS4 , waarin de Bone Tool geïntroduceerd , het creëren full body animaties - simulatie van het verkeer van personen en dieren - in Flash was moeilijk . Zozeer zelfs dat de meeste ontwerpers gemaakt van dit soort animaties in andere animatie- programma's en ingevoerde ze in hun Flash-films . De Bone Tool bezielt objecten met behulp van Inverse Kinematics (IK ) , die " jointed beweging " voor het animeren van gewrichten en ledematen simuleert . Voorbereiding Graphics voor de Bone Tool

IK animatie vereist een individuele afbeelding voor elke instantie segment ( bovenarmen , onderarmen , dijen , onderbenen , enzovoort ) die u wilt animeren . U kunt deze tekenen in Flash , maar tekengereedschappen Flash zijn niet zo verfijnd . In de meeste gevallen zult u meer geluk creëren van de afbeeldingen in Illustrator , CorelDRAW of een ander vector tekenprogramma dat de uitvoer naar Adobe's AI formaat . Of u kunt een stukje clipart gebruiken en breken in segmenten in een tekenprogramma . Hoe meer segmenten die u maakt ( hoofd en hals , taille en romp ) , de meer true-to - life je animatie .
Tekening lichaamsdelen in Flash

Bij het opstellen je lichaamsdelen in Flash , trekken elk segment op dezelfde laag . Plaats uw gewrichten ( knieën , ellebogen , enkels ) waar je ze wilt hebben in de eerste positie , of "vormen ", van de animatiereeks . Zet alle segmenten van het lichaam naar de film symbolen.
Importeren lichaamsdelen

Als u een vector-tekenprogramma gebruiken , slaat u uw gesegmenteerd lichaam om de Illustrator AI formaat . Importeer het AI- bestand in een Flash-film . Flash wordt een dialoogvenster weergegeven waarin u om te bepalen hoe de grafische invoer . Vergeet niet te importeren naar een laag en op het podium ( niet de bibliotheek ) . Anders zul je de afbeelding opnieuw samen op het podium . Flash importeert alle segmenten als film symbolen.
Aansluiten Bones

Time
aan de segmenten verbinden met de Bone Tool . Selecteer de Bone Tool en teken botsegmenten , of " IK botten , " van gezamenlijke naar gezamenlijke , het creëren van scharnierende gewrichten , of " IK ketens. " Bijvoorbeeld , op een heup naar IK keten teen , je zou een IK- bone trekken uit de heup de knie , een van de knie tot de enkel , en een meer van de enkel tot het einde van de voet ( tenen ) . Herhaal dit proces voor elke groep van lichaamsdelen je wilt animeren .
Making It Move

Om al deze IK ketens animeren , een reeks van " poses creëer je . " Voor elke IK chain creëert u , Flash voegt een nieuwe laag in de tijdlijn , ze te benoemen " Armature_1 , " " Armature_2 , " en zo verder , in de volgorde waarin u de kettingen te maken. Om een IK- keten beweging te maken , plaatst u een nieuwe houding in het frame op het anker laag voor die keten , en selecteer vervolgens en bewegen de gewrichten in de keten in de eindstand van de beweging . Herhaal dit proces voor elke IK ketting u wilt animeren . U kunt zoveel oplevert voor een IK- keten als je wilt .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een aansteker vlam…
·De geschiedenis van de Macrome…
·Hoe de Grenzen in After Effect…
·Hoe maak je een Pivot WWE Ring…
·Hoe maak je een Golf Met tekst…
·Hoe maak je een Ball Drop in A…
·Autodesk 3ds Max Technieken vo…
·Hoe je Flash-animaties maken i…
·Hoe te Wolken in After Effects…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF-bestand Uitvoeren 
·Afdrukken in Photoshop Elements 
·Een back-up Ventrilo 
·Hoe kan ik een organigram in PowerPoint …
·Hoe maak je een Persoonsgebonden Budget …
·Hoe je JPG-bestanden Zip 
·Photo Story 3 Tutorial 
·Budgeting & Forecasting Gereedschap 
·Hoe maak je een Linked Server Setup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com