Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe kan ik een organigram in PowerPoint maken
Een organigram is een diagram dat een bedrijf of de structuur instituut laat zien . Het toont ook individuele leiders binnen een bedrijf of instelling . De grafieken helpen bij het ​​beheer van de herstructurering afdelingen binnen een bedrijf of instelling . Organogrammen bestaan ​​uit een reeks van rechthoekige vormen , lijnen en tekst . De grafieken zijn niet moeilijk te maken met behulp van het presentatieprogramma Microsoft PowerPoint . PowerPoint bevat een sjabloon voor het ontwerpen en aanpassen van organogrammen . Eenmaal voltooid , uw organigram is klaar voor het afdrukken of delen met anderen via e-mail of het internet . Instructies
1

Klik op " Start", " Alle programma's ", " Microsoft PowerPoint " om het programma te openen . Klik op de cirkel naast " Lege presentatie " onder de rubriek " Maak een nieuwe presentatie met behulp van . " Klik op "OK . "

Klik 2 " Invoegen ", " Beeld ", " organigram . " Een organigram zal verschijnen op de lege dia . De " Organization Chart" toolbar zal ook verschijnen op het scherm van uw computer .

Klik 3 in een van tekstvakken van de grafiek en voer de naam of de tekst die u wilt . Klik buiten het vak om de tekst op te slaan . Herhaal deze stap voor elk vak op het organogram .
4

Klik op een van de bestaande kaders voor een nieuwe relatie vorm eronder voegen . Klik op de pijl omlaag naast " Vorm invoegen " op de " Organization Chart" werkbalk . Selecteer het type relatie vorm die u wilt --- " ondergeschikte ", " Medewerker " of " Assistent . "
5

Klik op een van de bestaande vakken om deze te markeren . Als je het wilt verwijderen , drukt u op de toets " Delete " op het toetsenbord van uw computer .
6

Klik op de pijl omlaag naast " Lay-out" om de algehele structuur van uw organigram te wijzigen . Selecteer de structuur die u wilt --- " Standard , " "Beide Opknoping , " "Left Opknoping , " " Right Opknoping " of " AutoIndeling . " AutoIndeling past automatisch en onderhoudt de posities en afmetingen van de vakken binnen uw organigram .
7

Klik op het icoon met een donder bout , AutoOpmaak , op de " Organization Chart" toolbar aan te passen uw organigram 's algemene stijl . Kies een stijl uit onder de titel " Selecteer een Diagram Style , " en klik op ' OK '.

Klik 8 op de pijl omlaag naast ' selecteren . " Klik op " Alle aansluiten Lines " op alle lijnen voor het veranderen van lijndikte , stijl en kleur te markeren . Klik op de pijl omlaag naast de " Line Color " of " Line Style " icoon om de lijn kleur of dikte die u wilt selecteren .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Large Powerpoint presen…
·Hoe maak je een Soundtrack In …
·Hoe maak je een hyperlink voor…
·PowerPoint naar Word Converter…
·Hoe te voegen en bewerken de d…
·Hoe maak je een Hand-out besta…
·Hoe zet ik geluid op een Power…
·MS PowerPoint Tips 
·Hoe te Handout Pages opmaken v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Basecamp en Highrise Verschillen 
·Problemen met de Adobe CS5 Install 
·Hoe maak je een Trusted Application in M…
·Hoe je documenten converteren naar een A…
·Hoe te converteren Macromedia Flash in M…
·Tutorial voor Access Computer Program 
·Hoe PDF naar Word -formaat converteren 
·Hoe te Muishandelingen Capture via het m…
·Hoe kan ik Take Microsoft Office voor Th…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com