Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Budgeting & Forecasting Gereedschap
Forecasting wordt gebruikt om te voorspellen hoe een bedrijf zal doen in de toekomst - het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om te voorspellen hoe goed een product zal verkopen . Budgettering , aan de andere kant , is een handleiding over hoe de beschikbare middelen te gebruiken . Deze twee processen werken samen om bedrijven te houden in het zwart . Budgettering en forecasting tools maken deze processen nog eenvoudiger door het automatiseren van het hele systeem , en deze software tools over het algemeen slechts vereisen dat de gebruiker aan te sluiten in haar gegevens . Budget Controller

Budget Controller werkt met Microsoft Excel om prognoses op prospects te creëren . Het maakt gebruik van business model methodes om rapporten over zaken zoals potentiële cash flow en winst te creëren . Managers, eigenaars of andere professionals kunnen deze software gebruiken om te komen met tactische plannen en business plannen en de budgettering en forecasting activiteiten uit te voeren . Andere functies omvatten de mogelijkheid om simulaties op theoretische resultaten te creëren en om snel te analyseren hoe de huidige beslissingen toekomstige winstgevendheid kunnen beïnvloeden . Dit is een betaalde programma dat kan worden gedownload van het Microsoft Partner Marketplace .

Markitsoft Ltd

5 Hines Lane

Comberton

Cambridge
, CB23 7BZ Engeland

44-0-20-8133-2928

budgeting4business.com
Budget Maestro


De begroting Maestro software voor kleine tot middelgrote bedrijven kunnen bedrijven geprojecteerde cash flow statements met de balans -functie van de software maken . Andere functies zijn onder meer kosten budgettering , forecasting inkomsten , werknemer forecasting , vermogensplanning , theoretische simulaties , inventaris voorbereidingen en cash flow creatie . Budget Maestro omvat ook de mogelijkheid om P & L rapporten te creëren , doe vermogensplanning , verwerken salarisadministratie prognoses en verwerken head count tracking. De software is opgedeeld in drie edities . De Desktop Edition is voor een gebruiker . De Small Business Edition ondersteunt maximaal vijf gebruikers . De Enterprise Edition kan ondersteunen 10 of meer gebruikers , en het is gericht op middelgrote bedrijven . Deze software is compatibel met Microsoft Office , en er is een vergoeding .

Percentage Corp

190 North Main St. , 3rd Floor

Natick
, MA 01760

508-948-0088

centage.com
PlanGuru

PlanGuru
is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven . Bedrijven kunnen dit gebruiken om verkoopprognose naar vijf jaar , maakt balansen , voorspellen de toekomstige kosten en toekomstige winsten , en het creëren van cash flow charts en resultatenrekeningen . De software is compatibel met zowel Microsoft Excel en QuickBooks voor eenvoudige integratie , en het vereist gebruikers een vergoeding betalen . Met de aanschaf van de software , zullen de gebruikers ook toegang hebben tot de PlanGuru Gemeenschap , die gebruikers in staat stelt om te leren van andere gebruikers , video's en zelfs client case studies . De Professional Advisor programma stelt gebruikers in staat met de boekhouding en /of adviesbureaus voor meer hulp aan te spreken .

New Horizon Software Technologies Inc

PO
Box 1837

Santa Fe , NM 87504-1837

888-622-6300

planguru.com

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe kan ik handmatig invoeren …
·Hoe maak je Geef een klant een…
·Hoe maak je een QIF -bestand i…
·Wat is een QFX bestand? 
·Microsoft Money Vs . Quicken 
·Hoe te Enter Batch Informatie …
·Hoe te Controles Met Print Qui…
·Hoe maak je een MS Money 2007 …
·Printer Eisen voor VersaCheck 
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Copy & Paste Help 
  Software Articles
·Hoe maak je een Tilde maken op een N in …
·Hoe kan ik een Remote Desktop installere…
·Hoe je Tekst & Rasterlijnen van een tabe…
·Cursor beweegt langzaam in AutoCAD 
·Hoe te openen Microsoft Office-documente…
·Hoe je DNS Integratie configureren in Ac…
·Hoe maak je een wachtwoord voor SQL Expr…
·Hoe u Windows 2008 Backup 
·Hoe te sorteren en te filteren in Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com