Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Microsoft Money Vs . Quicken
Geld en Quicken zijn beide computer software programma's zijn ontworpen om te helpen bij het ​​beheer proces . Ze werden ontwikkeld door respectievelijk Microsoft en Intuit . Beide programma's worden over het algemeen gebruikt om persoonlijke financiën te beheren in een huishouden of klein bedrijf instelling . In een rating op basis setup , interface, functies , service en ondersteuning , de website CNET.com gaf Intuit Quicken een algemene score van 8,0 , terwijl Microsoft Money kreeg een 7,3 . In juni 2009 , Microsoft stopgezet verkoop van Microsoft Money . Functies

Zowel Microsoft Money en Intuit Quicken laat gebruikers factuur betalingen elektronisch te maken en te bekijken financiële rekeningen van meerdere accounts locaties . Beide hebben de uitgaven thermometer toepassingen . Echter , Quicken heeft een aantal functies die geld ontbreekt . Deze omvatten de mogelijkheid om beelden te hechten aan transacties ( zoals wissels of cheques bijvoorbeeld) , de mogelijkheid om rapporten te slaan in PDF-formaat , en een pop - up rapport functie die recente financiële activiteit toont . Quicken biedt ook een dienst genaamd Zipingo , die gebruikers in staat stelt om hun mening van Quicken functies online geven . Echter , Microsoft Money bevat een hulpmiddel voor het schatten van de schuldafbouw , een functie Quicken niet voorziet .
Gebruiksvriendelijkheid

Terwijl Microsoft Money is alleen compatibel met Windows-besturingssystemen , Intuit Quicken kan worden gebruikt met zowel Windows als Mac . Beide systemen worden beschouwd als eenvoudig te gebruiken , hoewel setup en de interface CNET.com rated Intuit Quicken 's hoger dan Microsoft Money 's . Quicken biedt ook chatrooms en bulletin board services die gebruikers helpen oplossen van problemen en ideeën te communiceren .
Klachten

Microsoft Money en Intuit Quicken beide bieden een rekening - betalende systeem dat meerdere rekeningen consolideert in een enkele betaling . Echter, deze functies vereisen upgrades en Quickens programma vereist een maandelijkse vergoeding . Volgens CNET.com , een ding klanten afkeer over geld is dat het gebruik maakt van een . Netto paspoort houden dat een login iedere keer geld wordt geopend vereist . Ook, terwijl Quicken geeft u de mogelijkheid van het opslaan van financiële gegevens op een personal computer , geld vereist dat deze gegevens altijd worden opgeslagen op haar servers .
Prijs

Intuit Quicken komt in vijf versies . Volgens bizrate.com , de Starter- editie kost ongeveer $ 30 , de Deluxe Personal Finance editie kost tussen de $ 24 en $ 70, de Premier Financieel Management versie kost tussen de $ 52 en $ 103 , en het Huis & Business and Rental Property versies zowel de kosten tussen de $ 89 en $ 149 . Terwijl Microsoft Money is nu stopgezet , de laatste versie, Microsoft Money 2008 Plus Premium , kosten tussen de $ 49 en $ 62.
Future

Op 30 juni 2009 heeft Microsoft officieel nam Microsoft Money uit de schappen . Microsoft merkt op dat vanwege de brede waaier van opties nu beschikbaar voor het beheer van financiën , de consument behoefte aan het programma was veranderd . Gebruikers zullen nog steeds in staat om Microsoft Money te gebruiken tot 31 januari 2011. Het is waarschijnlijk dat Microsoft en Intuit een tool voor het eenvoudig importeren van bestanden van Money naar Quicken zal ontwikkelen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe kan ik opnemen ongedekte c…
·Hoe kan ik een factuur Setup o…
·Hoe kan ik kopiëren van een C…
·Over QuickBooks Software 
·Hoe maak je een Quicken Transa…
·Hoe om te doen Takken in Quick…
·Soorten Accounting Information…
·De beste manier om gebruik Qui…
·Hoe Set Up Items in Quickbooks…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe verander ik het Jaar in mijn Excel -…
·Hoe de foto's Bigger in Windows Movie Ma…
·Hoe de VLC installeren in Mandriva 
·Hoe maak ik een FMVC converteren naar ee…
·Hoe maak je een JPG converteren naar een…
·Wat is een Disc Emulator ? 
·Hoe te Verheven is geworden met de Cenar…
·Hoe maak je tabellen gebruiken in Filema…
·Hoe kan ik uitschakelen Avast Anti - Spy…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com