Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Verheven is geworden met de Cenarion Expeditie in World of Warcraft
De Cenarion Expedition is een factie die in de Burning Crusade uitbreiding van de online role-playing game werd geïntroduceerd " World of Warcraft . " De Cenarion Expedition heeft zijn belangrijkste kracht in de Zangarmarsh zone , hoewel er buitenposten in een aantal van de zones die in de Burning Crusade . Net als andere facties , kan je personage reputatie niveaus te krijgen tot je het verheven niveau te bereiken . Zoals je reputatie te krijgen , zult u toegang tot items en patronen van de leverancier van het Cenarion Expedition's te krijgen . Instructies
1

Kill Bloodscale Naga in de Zangarmarsh zone . Naga liggen rond elk van de vier meren in de zone , en het doden van hen zal je reputatie opgeven voordat u de geëerde niveau te bereiken . Kopen van 2

Verzamel Plant onbekend Parts door het doden van een van de beesten in de Zangarmarsh zone . Zodra je 10 van deze , ga naar Lauranna Thar'well in Cenarion Refuge , gelegen aan de oostelijke rand van de zone . Door het draaien in een stapel van deze onderdelen , zal je reputatie te krijgen tot je reach geëerd . Elke keer in een tijdje , krijg je ook een Uncatalogued Species wanneer u in deze zoektocht . Vasthouden aan dit voor nu .
3

Voer het Slave Pens en Underbog kerkers , die beide zijn gevestigd in Coilfang Reservoir in het centrum van Zangarmarsh . Het doden van monsters in een van deze kerkers geeft je Cenerion Expedition reputatie omhoog tot u bij geëerd .
4

Voltooi de quests die beschikbaar zijn op de Cenarion Refuge zijn . Deze zullen u Cenarion Expeditie reputatie ongeacht uw niveau te geven . Als u op een voldoende hoog niveau , kunt u ook naar de Borean Tundra zone en complete quests voor DHETA , die u Cenarion Expeditie reputatie zal geven .

Turn 5 in elke Uncatalogued Species u verzameld Lauranna Thar'well . Een ieder die u zet in op 500 reputatie waard is , en u kunt blijven reputatie helemaal naar verheven te krijgen van deze .
6

Voltooi de Steamvault kerker , die vlak naast de vorige twee kerkers ligt . Het doden van monsters in deze kerker zal je reputatie geeft helemaal tot verheven . U kunt ook draaien alle drie van de kerkers in Heroic modus om bekendheid te krijgen .
7

Vind de Orders van Lady Vashj item uit een willekeurig monster in Steamvault . Zet deze in te Ysiel Windsinger in Cenarion Refuge . U wordt dan gevraagd om Coilfang bewapening krijgen van monsters in Steamvault en heldhaftige - niveau Slave Pens . Als u deze items te verzamelen , kunt u ieder op om Ysiel in ruil voor de reputatie van de hele weg tot aan verheven .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te Hospital Tycoon Play 
·Hoe te Puzzle Pirates Cheats G…
·Hoe je PSP-games spelen in Lin…
·Children's Games voor een Pock…
·Hoe kan ik een aangepaste tite…
·Hoe maak je een computer spele…
·How Do You Feed uw huisdier in…
·Launcher crasht op Mass Effect…
·Mojo Word Games 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Vergelijk Columns Met VBA 
·Hoe speel ik mijn foto's op mijn DVD-spe…
·Hoe maak je een interactieve tijdlijn Me…
·Hoe maak je een klant te verwijderen van…
·Hoe maak je een Avery Template Into Word…
·Hoe om dvd's voor Free Create 
·Video Grabber instructies 
·Hoe je Skype Voicemail uitschakelen 
·Google Redirect Malware Removal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com