Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Verschillen tussen High Quality & Press Quality Printing in Adobe Acrobat
Adobe Acrobat biedt een reeks presets die een gebruiker kan kiezen bij het maken van een PDF . Deze presets zijn ontworpen om de beste resultaten voor het beoogde doel van een PDF te produceren , of het nu gedrukt op een desktopprinter , elektronisch bekeken of verzonden naar een commerciële drukker . Elke preset balanceert de kwaliteit van het bestand uitgang met hoe het gaat uiteindelijk worden bekeken . U kunt deze presets selecteert bij het exporteren van een bestand als een PDF -document van het ontwerp -programma's . Kwaliteit - afdrukken

Met de instelling " High Quality Print " bij het maken van een PDF optimaliseert het document voor de beste afdrukkwaliteit op desktop printers en proofing apparaten . Deze instelling downsamples grijstinten en kleurenbeelden tot 300 pixels per inch voor eventuele ingesteld op een hogere resolutie beelden . Voor monochrome afbeeldingen , de instelling downsamples tot 1200 PPI . Deze instelling heeft geen RGB- afbeeldingen in kleur veranderen naar CMYK . Het vlakt transparantie in illustraties om de bestandsgrootte te reduceren en bedt subsets van alle lettertypen gebruikt . Deze instelling is geschikt voor bestanden die aan quick - drukkerijen .
Press - Quality Printing

De " Press Quality " preset maakt bestanden voor hoogwaardige commerciële persen . Deze uitgangen kunnen worden gebruikt voor het digitaal printen of kleurscheidingen te maken om een belichter of plaatbelichter sturen . Deze instelling downsamples beelden naar dezelfde resolutie als de hoogwaardige afdrukkwaliteit setting, maar bevat alle informatie in het bestand dat nodig is door een commerciële drukker om een ​​nauwkeurige afdruk . Het zet kleuren naar CMYK en behoudt transparantie , en net als de hoogwaardige print -instelling , het bedt subsets van alle lettertypen . Deze instelling zorgt voor de hoogste kwaliteit van de weergave van videobestanden en resulteert in een groot bestand . U kunt echter niet aannemen dat dit is de instelling van een commerciële drukker wil voor ingediend PDF's . Printers vereisen vaak een meer specifieke preset .
Other Commercial Press Presets

Een commerciële drukker kan aangeven PDF's worden ingediend als PDF/X-1a- of een PDF /X - 4-compatibele bestanden, die specifieke informatie te geven over de manier waarop het document moet worden afgedrukt . Beide instellingen in te stellen kleur te verschijnen als CMYK of als steunkleur , waarbij de kleur wordt gemengd in een speciale inkt en op een druk plaat geplaatst in plaats van het plaatsen van percentages cyaan , magenta , geel en zwarte inkt op vier borden te reproduceren de gewenste kleur op een pagina . Deze instellingen gebruiken International Color Consortium kleurinstellingen en dezelfde kleurbeheer , zodat de kleuren van een ontwerper zet in een ontwerp nauwkeurig overeenkomt met de kleur -uitgang op de pers .
Aangepaste instellingen

een printer kan bepalen publicatie ontwerpers een " . joboptions " -bestand met aangepaste instellingen voor zijn operatie . De aangepaste instelling kan afbeelding resoluties die hoger of lager zijn dan die in de standaard presets om het beste beeld op de pers en papier gebruikt in de job te creëren zijn te specificeren . Het plaatsen van het . Joboptions -bestand in de map " Settings " van Acrobat kunt u de instellingen van de printer te kiezen bij het exporteren van uw document als PDF te drukken . Controleer bij uw printer voordat een voltooide PDF-bestand indienen .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te verbinden Tekstframes o…
·Hoe te Acrobat 'Maak bewerkbaa…
·Hoe kan ik een Windows News Ti…
·Waarom Regelafstand is zo groo…
·Hoe kan ik een Ebook Cover voo…
·Hoe Presentatie Kaarten maken 
·PS bestandsextensies 
·Hoe te openen Adobe InDesign 3…
·Hoe te draaien in Adobe Reader…
  Related Articles
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
Verschil tussen Notepad en Wordpad 
Hoe u Microsoft Office Transfer tussen c…
Verschil tussen Word Document & HTML doc…
Verschil tussen MS Office 2003 en MS Off…
Hoe kan ik Steek een Dot Tussen Woorden …
Wat is het verschil tussen Woord & Winwo…
Hoe te verwijderen Witte Ruimte tussen p…
  Software Articles
·Hoe te Portrait & Landschap Gebruik in h…
·Hoe krijg ik een vrije programma om mijn…
·Wat zijn de voordelen van Drupal Multi -…
·Hoe kan ik een cd branden in Windows Med…
·Hoe maak je een PDF-bestand in Adobe 9.0…
·Hoe te achterhalen van de naam van een b…
·Hoe te Multitracks Scheid voor Barbersho…
·Hoe volledig verwijderen ParetoLogic 
·Voetnoten in Microsoft Word 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com