Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe kan ik een Ebook Cover voor Macintosh-gebruikers
Zelfs de boeken die je schrijft bestaan ​​alleen in elektronische vorm creëren , is het uiterst nuttig - en in sommige gevallen noodzakelijk - om een beeld dat een boekomslag voor het werk vertegenwoordigt hebben . U kan het werk doen met vrijwel elke fotobewerking en grafisch ontwerp programma , hoewel de Mac biedt een eigen foto en design programma's die zijn goedkoop en zeer geschikt gereedschap . Wat je
Foto bewerkingsprogramma | Page ontwerpprogramma
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal de uiteindelijke omvang van de dekking die u nodig hebt , maak dan de afbeelding van het boek beslaan groter dan dat . U vindt de grootte later naar beneden vallen . Als je het aanbieden van het e-boek op uw eigen website , kies wat grootte je wilt , maar het is het beste om een verticale naar horizontale verhouding van ongeveer 1,5 tot 1. Kopen van 2

behouden Selecteer een foto , als je ' re met behulp van een, in iPhoto of een ander fotobewerkingsprogramma . Bijsnijden van de afbeelding om de cover te passen , ofwel het vullen van de gehele afmetingen of slechts een deel van de dekking , afhankelijk van uw ontwerp keuze .

Bewerken 3 de foto om het beeld lichter te maken, juiste kleuren of speciale effecten creëren . Voor speciale effecten in iPhoto , opent de galerie van effecten en klik op de gewenste . Effect omvatten het omzetten van een foto naar sepia toon, het stimuleren van kleuren om een surrealistische palet en nog veel meer . De high - end fotobewerkingsprogramma Adobe Photoshop biedt meer uitgebreide keuzes in zijn uitwerking galerij , waaronder enkele die een foto kan transformeren tot een beeld dat ziet er getekend of geschilderd .
4

toe grafische elementen zoals rechthoeken , cirkels of lijnen , hetzij binnen het fotobewerkingsprogramma als het dat vermogen , of door het plaatsen van de foto in een ontwerpprogramma zoals Pages in Apples iWork . De elementen , gemaakt met de rechthoek of cirkel hulpmiddelen in toolbox van het programma , kunnen van verschillende kleuren of grijstinten .
5

Stel uw titel , naamregel , en een andere formulering die je wilt op de cover . Elk ontwerp -programma zal u toelaten om het type , de grootte veranderen , lettertypen en kleuren in te stellen , en passen hun plaatsing tegen de achtergrond van grafische elementen en foto .
6

Sla het voltooide beeld De dekking die u hebt gemaakt als een JPEG-of TIFF , en vermindering van de omvang van de gewenste afmetingen met een resolutie van 72 dpi . Sommige diensten die ebooks verkopen maakt automatisch een miniatuurafbeelding van uw deksel van uw full- size versie , maar voor uw eigen website , maak dan een apart bestand voor een miniatuur .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Gratis sjablonen voor gevouwen…
·Hoe maak je een Flash button 
·Hoe je alle horizontale lijnen…
·Hoe te converteren een PPT naa…
·Hoe kan ik een boekje in Publi…
·Hoe kan ik Erase mijn C schijf…
·Hoe te Gestructureerde Schrijv…
·Hoe het opzetten van een tabel…
·Definieer Bewegwijzering 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document kopiëren …
·Microsoft Access 2003 Tips 
·Hoe maak je een CV maken met Word 2007 
·Waarom is firefox.exe in het opstarten? 
·Hoe kan ik een Word 2000- document bevei…
·Hoe te Audio TS & Video TS naar DVD Burn…
·Video Effects in Photoshop 
·Hoe te ERP Training 
·Hoe maak je een AutoCAD Workspace maken …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com