Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe te ERP Training
Enterprise Resource Planning ( ERP ) -systemen consolideren alle zakelijke functies onder een enkel platform met een centrale database te ontwikkelen . Bijzonder nuttig in de productie -en e - commerce , ERP -software zoals Oracle E - Business Suite en SAP Business Suite werken aan de effectieve informatiestroom tussen financiën te vergemakkelijken , human resources , bedrijfsvoering ( inclusief productie ) en corporate eisen ( bv. leasing en vastgoed ) . ERP-implementatie is een lang , complex proces waarbij nieuwe gegevens in het ERP-systeem moet worden ingevoerd . Naast deze implementatie inspanning , moet het bedrijf ook trainingen voor medewerkers op het nieuwe systeem aan te pakken , zodat de productiviteit niet wordt verstikt door het hebben om nieuwe taken te leren zonder de juiste kennis van hoe het ERP-systeem werkt . Wat je nodig hebt
ERP -systeem geïmplementeerd of in het implementeringsfase
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal uw opleidingsbehoeften versus uw budget . De eenvoudigste en meest effectieve manier om de implementatie en training SAP tegelijk te pakken is om een consultant die beiden wel huren. Toch kan de opleiding omhoog van enkele duizenden dollars per werknemer plus de verloren productiviteit als gevolg van een paar dagen van gemiste werk uitvoeren . Echter , nog grotere productiviteit verlies zou optreden hadden de medewerkers niet getraind . Schatten deze kosten van de opleiding in uw budget en overwegen minder dure opleiding opties, zoals web - based en CD-ROM training . Kopen van 2

preempt andere scenario's die zich kunnen voordoen in de loop van het werk . Tijdens de training , niet alleen betrekking hebben op een eenvoudige taak alleen. Overweeg real-world " what- if" scenario's die kunnen gebeuren op de werkplek . U bijvoorbeeld een inkooporder indienen en het systeem geeft u een foutmelding .
3

Gebruik een verscheidenheid aan training tools . Klassikale cursus boeken en handleidingen zijn geweldig , maar bieden aanvullende opleiding materialen zoals quick gidsen en referentie kaarten . Wat je zoekt zijn niet alleen de grote lesmateriaal , maar kleinere gidsen werknemers kunnen meenemen en lezen op de gaan .
4

Zorg ervoor dat elke werknemer begrijpt de principes achter enterprise resource planning en de voordelen ervan . Leg uit aan werknemers hoe zij de gegevens moeten in het licht van het nieuwe systeem als hun procedures zal veranderen behandelen . Werknemers moeten een volledig begrip van waar de gegevens vandaan komt en waar het naartoe gaat .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe je Acrobat Reader Document…
·Hoe maak ik een ODP convertere…
·Hoe je je achtergrond te veran…
·Hoe te cirkeldiagrammen maken …
·Hoe om bestanden te hechten aa…
·Hoe kan ik een aangepaste Scro…
·Webcast Streaming Software 
·Hoe je tekst Hervormen in Open…
·Hoe maak je een iPhoto- album …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het automatisch laden van de back-up op …
·Common Interface voor Zip Drives 
·Hoe PowerPoint branden op cd's 
·Hoe te tekstvakken ontkoppelen in Micros…
·Een back-up van Outlook Express-gegevens…
·Hoe te Anova Leg behulp van PowerPoint 
·Hoe maak je een zip- bestand te openen z…
·Hoe maak je een tekstvak te verwijderen …
·Hoe maak je een compatibele dvd voor een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com