Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> gegevenscompressie >> Content
Common Interface voor Zip Drives
Zip- schijven zijn hoge capaciteit alternatieven voor floppy drives . Ze werden ontwikkeld door Iomega Corporation en werden voor het eerst geïntroduceerd in 1995 . Terwijl dezelfde magnetische disk technologie die floppy disks wordt gedeeld door de zip disks De technologie op de schijf verschilt . Zip-drives worden geleverd met verschillende interfaces om de snelheid eisen van de hogere capaciteit drives tegemoet . IDE

De Internal Drive Electronics ( IDE ) -interface is een van de interne interfaces gebruikt door Zip -drives . Vaker gebruikt door harde schijven , een IDE -interface volstaat de data -overdracht eisen van Zip -drives . De IDE-interface is echter wel beperkingen , want het ondersteunt slechts twee apparaten aangesloten op een poort , wat kan leiden tot problemen in systemen met meerdere harde schijven of optische stations geïnstalleerd .
SCSI < br >

The Small Computer Standard Interface ( SCSI ) is een ander type van interne interface gebruikt door Zip-drives , vaker voor bij servers en werkstations . Het belangrijkste voordeel van deze interface is een SCSI adapter ondersteunen gewoonlijk tussen 7 en 15 apparaten . Er zijn geen speciale drivers nodig zijn , zoals de meeste besturingssystemen komen meestal met een geïntegreerde generieke SCSI- driver . Speciale drivers nodig zijn om te profiteren van de meer geavanceerde functies , echter .
Parallel

De parallelle poort wordt gebruikt door externe Zip-drives als een connectiviteit methode . Een Zip-drive dat de parallelle poort gebruikt zal trager werken in vergelijking met een SCSI-of IDE- schijf , en de haven zelf moet mogelijk worden geconfigureerd vanaf het systeem-BIOS om de Zip-drive tegemoet ; parallelle poorten werden oorspronkelijk ontworpen als een output - enige haven , gebruikt voor printers .
USB

de Universal Serial Bus ( USB ) -interface wordt gebruikt door het externe model van de tweede generatie Zip-drives , de Zip 250 . De Zip- 250 ondersteunt de 250 megabytes zip disks terwijl ook achterwaarts compatibel met de eerste generatie 100 megabyte schijven . Deze interface is sneller dan de parallelle interface en vereist geen extra instellingen nodig .

Previous: Next:
  gegevenscompressie
·Hoe te Illustrator bestanden c…
·Hoe de beste Zip Programma zoe…
·Hoe je Zip-bestanden Deblokker…
·Hoe je Super bestanden comprim…
·De lichte , maar krachtige , c…
·Hoe om bestanden te comprimere…
·Hoe de Database comprimeren in…
·Outlook herkent geen een ZIP-b…
·De voordelen van een Zip Disk 
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·How Do You Combineer een . RAR bestand i…
·Wat is File Extension SFCACHE ? 
·Hoe te openen een PDF in VB 
·Hoe maak je een cd Cover verdienen met P…
·Hoe maak je een SQL 2005 Database Passwo…
·Wat is een OLAP- tool? 
·Hoe je je C schijf Scrub 
·How to Get Rid van een ToolbarToggle 
·Hoe maak je Caption een Video 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com