Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een verborgen liefde bericht schrijven
Het schrijven van een verborgen liefde boodschap is een leuke en spannende manier te belijden uw liefde voor iemand . Het kan ook een manier om je liefde te betuigen aan iemand als een geheime aanbidder , zonder dat toch bekend zijn. Een zeer eenvoudige manier bestaat om een verborgen liefde bericht te schrijven op een briefje of een stuk van de kunst . Wat je nodig hebt
Onzichtbare inkt pen
Computer
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen
Gedrukt Love Note
1

Koop een onzichtbare inkt pen . Deze pennen kunt u een boodschap die enkel zichtbaar is onder een ultraviolet licht te schrijven . Kopen van 2

Schrijf uw notitie als normaal . Als dit een kunstwerk , zoals een tekening zal zijn , maken uw tekening als normaal en laat een kleine witte ruimte waar u uw verborgen liefde boodschap kunt schrijven . Laat de inkt of verf volledig drogen .
3

Gebruik je onzichtbare inkt pen om uw liefde bericht te schrijven . U kunt schrijven over de zichtbare woorden , op de achterkant van de pagina , of aan de zijkant .
4

Lever uw notitie of afbeelding, persoonlijk of via de mail . Vergeet niet dat de ontvanger zal een zwart licht te gebruiken om de verborgen bericht te lezen . Stuur dan een klein zwart licht met de letter of afbeelding als je echt wilt dat de persoon om het bericht te vinden . De speciale inkt wordt niet weergegeven als de pagina wordt gescand - je moet de werkelijke geschreven pagina te sturen .
Electronic Love Note
5

Schrijf uw notitie in een Microsoft Word-bestand . Klik op " Invoegen " en vervolgens " Koptekst " in het hoofdmenu ( zou kunnen worden " bekijken " en vervolgens " Koptekst of voettekst" op het menu , afhankelijk van uw versie van Word ) . Je kunt ook gewoon dubbelklikken op het gebied op top van de pagina , ongeacht uw versie .
6

Plaats een tekstvak . Typ in uw liefde boodschap . Zorg ervoor dat het past binnen de pagina . Klik op " Eerste pagina afwijkend " onder het kopje opties ( " View " en vervolgens " Koptekst en voettekst " dan " Pagina-instelling " of het zal verschijnen op de menubalk in Word 2007 , zie 'Verwijzingen' voor meer informatie ) als u alleen wilt de boodschap verschijnt achter de eerste pagina .
7

Maak de tekst wit om de achtergrond passen en verwijder vervolgens de grens van rond de doos ( klik met de rechtermuisknop en klik op ' Tekstvak opmaken " ) . < br >

Dubbelklik buiten het hoofd om terug te gaan naar het oorspronkelijke document 8 . Opslaan en verzenden van uw bestand naar uw geliefde via e-mail .
9

Typ een verborgen liefde boodschap in witte letters direct in uw e-mail box als alternatief . In beide gevallen zal de ontvanger nodig om de verborgen tekst om het lezen te markeren .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe je tekst in Adobe Acrobat 
·Hoe te GIF Iconen maken 
·Hoe je ISO Maken in Nero 8 
·Hoe maak je een A5 Flyer 
·Hoe te openen een AppleWorks- …
·Hoe te verwijderen Labels prin…
·Hoe te Volgers Plaats op Blogg…
·Hoe kan ik een addendum in Wor…
·Hoe maak je een Welcome Home B…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Achtergrond Afbeeldingen invoegen in…
·Wat is een Canon PhotoRecord ? 
·Hoe om te zien de Heerser in een Word 20…
·Hoe maak je een romige Blur Background i…
·Microsoft Office voor Thuisgebruik en St…
·Hoe kan ik Duplicate een muziek-cd met R…
·Hoe te berekenen Segment Grootte in Orac…
·Hoe te verwijderen van een paginanummer …
·Hoe naar Creative Auto Update uitschakel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com