Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Wat zijn de voordelen van Drupal Multi - site?
Drupal is een van de meest populaire open - source content management systemen , of CMS , gebruikt voor het bouwen en beheren van websites. Volgens W3Techs , vanaf het moment van publicatie , Drupal is het back - end voor technologie voor ongeveer 1,8 procent van alle websites in het bestaan ​​. Deel van Drupal 's populariteit is dat het zeer uitbreidbaar en schaalbaar , en kan worden gebruikt om meerdere websites te beheren vanaf dezelfde Drupal installatie , code , aanpassingen , modules en andere functies te delen . Eenvoudig updaten en upgraden

Als je een aantal websites , elk met zijn eigen discrete CMS draaien , moet je individueel elke keer dat u wilt een wijziging van het ontwerp of de inhoud te maken updaten elke site , en afzonderlijk te downloaden , installeren en configureren van alle updates van de CMS-software . Met behulp van een multi - site installatie van Drupal kunt u 'haak' samen websites , met name degenen die een of andere manier gerelateerd zijn aan elkaar - op onderwerp , zaken , merk of inhoud - en maak een batch van de mondiale veranderingen in al die websites , zoals gewenst . Het upgraden van de software heeft ook maar een keer te gebeuren , en vervolgens van invloed op alle sites die de multi-site Drupal CMS delen . De Drupal CMS kunt u ook de inhoud en vormgeving uniek voor elke site te houden , als dat is wat u wilt, maar toch kunt u profiteren van de gecentraliseerde modernisering en actualisering functies .
Standaardisatie < br >

functies of modules
kunnen gemakkelijk worden gedeeld over websites die in dezelfde Drupal installatie , een functie die zeer nuttig kan zijn voor meerdere sites die dezelfde kern messaging of merk wonen . Geen aparte programmering of ontwerp nodig is , en hoewel de inhoud of het uiterlijk kan worden aangepast voor elke site , de functionaliteit en de ervaring blijft hetzelfde voor een gebruiker .
Staffing
< br >

Omdat Drupal multi-site is gecentraliseerd en upgrades kan een keer worden gedaan , wereldwijd , evenals de mogelijkheid om originele content per site toe te voegen of te creëren , kunnen organisaties het aantal personeelsleden dat nodig is om meerdere websites te onderhouden beperken . Met behulp van Drupal voor alle sites beperkt ook de hoeveelheid training die nodig is voor webmasters of beheerders krijgen tot technische ' snelheid ', zoals ze alleen maar nodig hebben om vertrouwd te raken met een CMS .
Tegens
< br >

Terwijl inzetten van meerdere sites op Drupal is een handige , tijdbesparende oplossing voor veel bedrijven en organisaties , zijn er ook een paar nadelen . Hoewel elke site kan kijken unieke en aparte inhoud bevatten , aan de inhoud architectuur van sites is hetzelfde . Een database bevat alle inhoud van alle sites , en kan onhandig of instabiel worden . Een andere zorg is dat als een site een inbreuk op de beveiliging , dan worden alle sites hebben een breuk .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe de OpenPublish Credits Blo…
·Hoe uw homepage veranderen in …
·Drupal naar WordPress conversi…
·Hoe kan ik HTML verwijderen Va…
·Hoe naar Bad Gebruikersnamen i…
·Hoe u uw startpagina adres te …
·Hoe maak je een Drupal Thema -…
·Drupal Installatie 
·Hoe Gebruiker Maps Google te i…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe Microsoft Project Video Gebruik 
·Hoe PDF- documenten wijzigen naar JPEG F…
·Hoe maak je een WPS- bestand met WordPer…
·Hoe kan ik een MOD converteren naar een …
·Hoe je FLAC -bestanden branden op een cd…
·Aan de slag met Cubase SX3 
·Router & Traffic Monitoring Software 
·Ladder Logic Tutorial 
·Hoe maak je een testplan maken voor Soft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com