Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Aan de slag met Cubase SX3
Cubase SX3 is een van de meest veelzijdige en flexibele muziek programma's beschikbaar voor thuis fabrikanten en is aantoonbaar gebruiksvriendelijker dan latere versies Steinberg 's . Het kan echter lijken een beetje ontmoedigend om een ​​nieuwe gebruiker op het eerste gezicht als je niet bekend bent met muziek- productie- software of sequencers bent . U kunt een aantal stappen die u zullen helpen te pakken met de basisprincipes van Cubase SX3 en heb je stretching uw creativiteit in een mum van tijd in beslag nemen . Instructies
1

Koop een midi keyboard . Zodra Cubase is geïnstalleerd , kunt u gewoon gegevens op samenstellingen bouwen trekken , maar dit is tijdrovend en niet erg bevorderlijk voor het creatieve proces . Pak een USB -powered "plug and play " midi keyboard relatief goedkoop online of bij uw plaatselijke muziekwinkel . Kopen van 2

Steek de midi keyboard aan op een USB -poort . Eenmaal Cubase start, moet het automatisch herkennen .
3

Launch Cubase . Klik op het icoon Cubase om het programma te starten .
4

Kies een audio driver . Klik op ' Apparaten ' in de balk aan de bovenkant van het venster en selecteer ' Device Setup . " Selecteer de driver uit het drop - down menu in de " VST Audio Bay ", die de laagste latency geeft . Latentie heeft betrekking op de tijd die het duurt vanaf een midi -toets worden ingedrukt om de audio wordt afgespeeld . De beschikbare drivers zal verschillen afhankelijk van de specificatie van de gebruikte computer .
5

Open een nieuw project . Voordat de uitgaven te veel tijd rommelen , is het goed om vertrouwd te raken met het proces van het opbouwen van een basis spoor . Klik op " File " en selecteer " New Project" . Dit opent het menu " Sjablonen " .
6

Selecteer " Empty " uit het menu sjablonen , kiest u de map waarin u wilt uw eerste compositie opslaan en klik op " OK . "

7

Voeg je eerste midi spoor . Je hebt nu een leeg project openen voor je . Klik met de rechtermuisknop in het tweede lege kolom naast de sequencer rijstrook en selecteer " Midi Track . "
8

Leg een nieuwe drums. Boven de midi rijstrook u zojuist hebt gemaakt is een balk met de tijd passage van uw nieuw project in beats en bars . Aan het begin van dit kleine witte driehoek . Klik op deze en sleep de omgekeerde witte driehoek die in de loop lijkt te zijn de " 2 " aandacht voor de eerste balk van uw compositie . Klik op " Apparaten " opnieuw en selecteer " VST Instruments " . Cubase SX3 komt geladen met een beperkt aantal virtuele instrumenten die hier kan worden bekeken. Klik met de rechtermuisknop op het lege zwarte ruimte naast de " 1 " en selecteer " Drums " en vervolgens " LM7 " uit het drop - down menu's .

Arm 9 uw midi spoor . Klik op de midi spoor om deze te markeren . In het verre - linkerkolom , selecteer uw toetsenbord van de midi " in " drop - down menu en " LM - 7" uit je menu " out " . Stel vervolgens het menu " kaart " een beetje verder naar beneden in de kolom op " GM kaart ", die u zal toestaan ​​om het programma slaat direct in uw sequencer . Klik op het pictogram potlood aan de bovenkant van het venster project en trek een doos van " 1 " naar " 2 " in je eerste midi rijstrook .
10

Lay down sommige beats . Klik op de lus -knop in het midden van de transport- balk en druk op " Play ", selecteert u het pictogram pijl boven in het venster van uw project en klik op de doos die u hebt gemaakt in je midi rijstrook om het te maximaliseren . Je hebt nu ofwel tekenen beats in met uw muis of druk opnemen en afspelen in met uw toetsenbord .
11

Voeg een baslijn . Maak een andere midi lane , selecteer " vb - 1 " van de " VST instrumenten " in het menu " Apparaat" en arm je tweede midi rijstrook als voorheen met de " LM - 7 " zonder toevoeging van een drum map . Druk op opnemen en afspelen in een een - bar baslijn .

Experiment 12 . Verplaats de witte driehoek op " 2 " tot " 5 ", markeer je loop , op de toets " Alt " , klik op de lus om het te dupliceren , en sleep en plaats de verdubbeling naast het origineel . Doe dit nog twee keer naar een vier - bar loop van uw elementaire compositie te creëren . U kunt nu experimenteren door het veranderen van uw baslijn , het toevoegen van meer trommels of het opnemen van een melodie in een nieuwe midi lane gewapend met een andere VST instrument uit het menu "Devices" .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je Music Video Field in iT…
·Is er een goede manier om een …
·Verschil tussen ALSA & PulseAu…
·Hoe te installeren iTunes 7.6 …
·Hoe de iTunes Store Cache Rese…
·Hoe te Gapless Spelen in Micro…
·M3u naar MP3 Conversion 
·Wat betekent Consolideren Libr…
·Hoe je opnemen op iTunes zonde…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Screensavers branden op DVD 
·Hoe je twee partities gebruiken Hiren 's…
·Quark Vs . Indesign 
·Hoe kan ik een ISO videobestand af te sp…
·Hoe te Clone in ImageCast 
·Hoe de webpagina Aanmelden Maak een data…
·Hoe te converteren . Rm naar AVI Freewar…
·Hoe maak je een CD Collection behulp van…
·Hoe maak je een Achtergrond maken in Pho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com