Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Problemen met Drupal
Met Drupal kunt u helpen inhoud te beheren voor een website , maar de open - source software is niet zonder nadelen . Als u overweegt het gebruik van dit programma als uw content management systeem , moet u zich bewust van een aantal van de problemen die het zou kunnen presenteren . Laden Tijden

Bij gebruik van Drupal om de inhoud te beheren voor een grote website , sommige gebruikers ervaren problemen met laadtijden . Wanneer een gebruiker probeert te trekken van een van de pagina's , het duurt langer dan het zou moeten openen . Als dit regelmatig gebeurt , kan het veroorzaakt worden door wat je ook op de pagina's . Pas de caching mogelijkheden van Drupal om te kijken of dit helpt de laadtijd van de pagina .
CSS Issues

Cascading style sheets worden vaak gebruikt om de manier waarop die passen Web pagina's weer te geven op het scherm . Wanneer u CSS implementeren met Drupal , kunnen zich een aantal problemen in de manier waarop de pagina's weer te geven . Soms zal de lay-out van uw pagina plotseling na het werken voor bepaalde tijd te wijzigen . Andere tijden , de beelden niet correct worden weergegeven zoals ze in het verleden . Dit kan worden veroorzaakt door een caching fout of door veranderingen in de CSS-code .
Privilege Issues

Een ander veel voorkomend probleem met Drupal is dat sommige gebruikers geen toegang bepaalde onderdelen van het systeem . Dit maakt het moeilijk voor gebruikers om taken te voltooien . Dit wordt meestal veroorzaakt door een probleem met de rechten die worden gegeven aan de gebruiker . Om dit probleem op te lossen , zal je de beheerder nodig om de voorrechten die worden gegeven aan de gebruiker te bewerken . Als u een groot aantal gebruikers in het systeem , kan dit tijdrovend om bij te houden .
Spam

houden Bij gebruik van Drupal om een ​​blog te ontwikkelen , moet u wellicht een probleem met een grote hoeveelheid spam in de comments sectie . Terwijl reacties kan een goede manier om te communiceren met uw lezers zijn, kunnen ze ook een last zijn als spammers overnemen . Om dit probleem op te lossen , moet u een speciale kopen plug - in of een programma om spam te elimineren .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe Set Up Variabelen in Drupa…
·Hoe de juiste kant Breedte Pas…
·Meerdere Book Content Types in…
·Hoe je de URL weergeven op een…
·Overzicht van de inhoud op Dru…
·Hoe krachtig & Robuust Website…
·Hoe je toe ' Share This ' om D…
·Hoe je de URL van de site in D…
·Toegang tot een Gebruikersnaam…
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Hoe je aanmelden bij Microsoft- E 
·How to Get Rid van Yellow & Black Layer …
·Wat is een Virus Scan ? 
·Wat is Lotus 123 Software? 
·Hoe maak je een PLC Ladder Diagram 
·Wat is Stenografie Typen ? 
·ECM Technieken 
·De Startup Opties voor Word 2007 
·Excel naar Word-conversie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com