Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Drupal naar WordPress conversie
Drupal en WordPress zijn twee gratis web content management systemen , ook wel bekend als CMS . Deze systemen kunnen ook niet-programmeurs om dynamische websites te produceren zonder de noodzaak om de code elke functie overhandigen . Drupal is een krachtig hulpmiddel dat webontwikkelaars meer opties mogelijk maakt , maar het kan minder intuïtief en moeilijker voor nieuwe gebruikers dan WordPress . Het is relatief eenvoudig om een WordPress site te verplaatsen naar Drupal , maar aanzienlijk moeilijker om Drupal websites te exporteren naar WordPress . Waarschuwing

Voordat u een migratie utility te gebruiken , controleer je WordPress en Drupal versies . Instructies of hulpprogramma gemaakt om te werken met eerdere versies van uw CMS werkt mogelijk niet correct . Ze konden een onvolledige migratie of onjuiste plaatsing bestand dat u verhindert doeltreffend te migreren veroorzaken . Back- up altijd uw site en uw CMS voordat u wijzigingen aanbrengt . Als je problemen hebt , kunt u het herstel van de oude bestanden en terug te keren van de site in zijn oorspronkelijke staat .
Hand Migratie

Migreren uw Drupal website met de hand biedt u de meest controle , maar geeft je ook een grotere kans op fouten . U zult vertrouwdheid nodig met elementaire codering evenals enige kennis van MySQL en website -databases . Werken aan een ontwikkeling server back-up op uw computer , nooit een live site , voor het geval je een fout maakt . Een back- up een kopie van beide CMS , dan schakelt de WordPress installatie van alle standaard WordPress content. Maak een nieuwe reeks van categorieën die lijn staat met je bestaande Drupal taxonomieën . Verplaats berichten en pagina's in deze categorieën , omzetten artikelen te posten . Zodra u het exporteren klaar bent , controleer je werk zorgvuldig . Enkele links kan tijdens de overdracht hebben gebroken .
Utilities

U kunt een hulpprogramma gebouwd door een andere programmeur ook gebruiken . De meeste programmeurs creëren conversie hulpprogramma's om hun eigen sites te verplaatsen , zodat hun code kan niet worden geoptimaliseerd voor de versie van WordPress of Drupal u gebruikt of voor uw doeleinden . Echter , nutsbedrijven laat minder ervaren gebruikers proberen hun sites te migreren zonder professionele hulp . Controleer dan alle informatie voor de module of de code die u wilt gebruiken voordat u de migratie beginnen om de kans op een probleem te verminderen .
Overwegingen

Exporteren van een Drupal site WordPress is een complexe taak die sommige Web development ervaring vereist . Als je niet comfortabel voelt het aanpassen van uw eigen CMS , overweeg dan het inhuren van een professionele service aan de site te migreren voor u . Een goede service zullen uw Drupal taxonomieën converteren naar categorieën op WordPress , houd uw originele structuur en bewegen alle gebruikers , berichten en pagina naadloos . Deze methode het meest kost , maar kan goed werken voor gebruikers zonder veel technische ervaring .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe de Drupal Header 
·Wanneer komt Drupal vereist Pe…
·Hoe maak je een Drupal site De…
·Hoe de titel Lengte Limiet voo…
·Veldtypen in Drupal 
·Drupal File Directory Path Hel…
·Hoe maak je een lijst van gebr…
·Drupal Poll Content Types 
·Network Solutions voor een Dru…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Halftinten maken in Photoshop 
·Hoe muziek exporteren Vanuit een iPod To…
·Hoe de Pop - Up Blocker op Norton Antivi…
·Hoe te AWR voor 11G Configureren 
·Hoe kan ik converteren EyeTV naar AVI -b…
·Hoe kan ik een cd branden op een Toshiba…
·Hoe je tekst Vertalen naar Audio 
·Tutorial voor Crystal Reports 
·Ubuntu te converteren MKV naar een AVI 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com