Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Drupal Poll Content Types
Drupal is een van de meest populaire Web content management systemen ter wereld . De open - source code is toegestaan ​​programmeurs om het vrij te wijzigen , wat leidt tot Drupal 's snelle verbetering ten opzichte van veel functies van de years.Among Drupal is die van opiniepeilingen . Met polls , kunt u uw Drupal website te gebruiken om feedback te vragen of te verbeteren interactiviteit van uw website . Just One Drupal Poll Content Type

peilingen
gemaakt door middel van Drupal zijn een mate van flexibiliteit . Poll creatie mogelijkheden bestaan ​​out-of - the-box met Drupal . Het hebben van hen vereist alleen een standaard Drupal installatie als " Poll " is ook een kern van Drupal module

" Poll "
is een specifiek Drupal content-type ; . Er is gewoon maar een poll inhoudstype in Drupal . Andere objecttypes in Drupal onder " Basic Pages " en " Artikelen . " Polls werkt op vrijwel dezelfde manier .
Hoe peilingen Werk kern poll module

Drupal 's
kun je eenvoudige polls te maken . U vraagt ​​een poll vraag , maak antwoordopties en gebruikers toestaan ​​om te stemmen .

Het proces van het creëren van een poll met de " Poll " content type vereist dat u in te loggen op de Drupal admin control panel . Vanaf daar moet je naar het menu " Inhoud" Klik op de bovenkant van het scherm , klikt u op " Inhoud toevoegen " en selecteer " Poll . "
Poll inschakelen en andere opties

om de " Poll " content type te gebruiken , is het nodig om eerst de stembus module inschakelen via de Drupal admin control panel . Dit wordt gedaan door te navigeren naar de pagina " Modules " uit het menu " beheren " . Zorg ervoor dat de click - vakje naast het woord " Polls " wordt gecontroleerd voordat u op 'Opslaan'.

Afgezien van vragen poll vragen en het maken van antwoordopties , kunt u ook opgeven " bass stem telt , " dat zal bepalen hoeveel stemmen de poll begint met . U kunt ook kiezen hoe lang u de poll te lopen wensen .
Poll Aanpassingen

Er zijn ook een aantal aanpassingen die aan uw Drupal opiniepeiling door het aanpassen van gemaakt kan worden de " Poll " content type . Dit kan worden gedaan via de pagina " Modules " . Het gaat om het klikken op de menu " Dien " aan de bovenkant van de pagina admin panel controle en het selecteren van " Modules . " Selecteer " Poll " en klik op " Machtigingen. " Vanaf hier , bepalen welke gebruikers toestemming om te stemmen , zie stemresultaten en peilingen maken van hun eigen land .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe maak je een Web App Host i…
·How to: Drupal Gmap Locatie Be…
·Hoe te Handmatig installeren v…
·Wat zijn de oorzaken Drupal in…
·Hoe te Settings.php bewerken i…
·CKEditor spellingcontrole op D…
·Hoe kan ik HTML verwijderen Va…
·Hoe maak je een Drupal profiel…
·Hoe je alle gebruikersrollen i…
  Related Articles
Hoe Inhoud van Word-documenten bekijken …
Hoe Inhoud Hou Van Overlappende In de vo…
Hoe je Internet Content downloaden naar …
Wat Is Microsoft XP Media-inhoud 
Hoe de restricties Password Reset 
Hoe afdrukken van de inhoud lijst van de…
De definitie van Web Content Management 
Hoe te converteren naar MP3 3GPP inhoud 
Hoe Inhoud kopiëren vanuit een tekstbes…
  Software Articles
·De Top Lettertypen Used 
·Hoe een bestand indienen As Safe om Avas…
·Hoe te Toevoegen Acronis Bootable aan Ba…
·Hoe kan ik Blu - ray DTS video's convert…
·Hoe maak je een normale Dot Reset in Wor…
·Hoe te installeren Adobe Photoshop op ee…
·Hoe te openen PDF- bijlagen in Mozilla T…
·Hoe te openen een PDF in MS Office 
·Hoe kan ik Buig een object in Photoshop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com