Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Wat Is Microsoft XP Media-inhoud
Microsoft Office XP - ? De productiviteit suite uitgebracht na Microsoft Office 2000 en vóór 2003 - kwam met twee installatie-cd's , de setup schijf en een bonus disc , de XP Media Content CD . Aangezien de belangrijkste installatieschijf de secundaire schijf tijdens het installatie proces te voegen niet heeft aangevraagd , veel gebruikers gewoon braaklegging de bonus disc , niet zeker van zijn doel . Bonus Inhoud Disc

De XP Media Content CD bevat meer dan 500 meg inhoud ongecomprimeerd , ontworpen om te gebruiken in een van de programma's vervat in de suite . XP introduceerde Mediagalerie te vervangen Clip Gallery ( het programma dat wordt gebruikt om illustraties in te voegen in de vorige versies van de suite ) en opgenomen op deze bonus disc . De schijf bevatte ook een verscheidenheid aan media -inhoud , met inbegrip van geluiden en beelden .
Doel van Mediagalerie

In 2001 , toen de XP- suite werd uitgebracht , uitwisseling van media inhoud werd steeds populairder , voornamelijk toe te schrijven aan het groeiende overwicht van e-mail . Eindgebruikers vergaard inhoud van verschillende types , maar had weinig manier van organiseren het en moest bestandsnamen onthouden om bestanden te vinden . Clip Organizer biedt de mogelijkheid om media-inhoud van de vele soorten te importeren en toe te wijzen zoekwoorden voor een betere organisatie . Het stelt de gebruiker ook om de inhoud gemakkelijk vallen in een van de programma's , en een in een geïmporteerd bestand toegankelijk vanaf een andere zou zijn .
Doel van Bonus Media Clips
< br >

de XP- versie was de enige die de bonus mediacontent CD opgenomen . In 2001 , veel eindgebruikers nog steeds niet een internetverbinding hebben en dus had geen redelijke manier om illustraties toe te voegen aan een document , tenzij ze kocht een standalone collectie . Het bonusmateriaal cd dient als extra verleiding om het pakket aan te schaffen . Toekomstige versies van de suite inclusief sommige content met de installatie , maar zet het grootste deel van het op hun online illustraties terrein , toen nog bekend als Design Gallery Live. Illustraties konden worden gedownload door gebruikers met een licentie kosteloos .
Importeren de CD Inhoud

Een nadeel van de media-inhoud CD was dat , omdat het programma niet verplicht de invoer van deze bestanden , was het noodzakelijk om de cd in de drive elke keer dat een gebruiker wilde de clip art collectie bladeren . Microsoft heeft instructies over hoe " keten " van de installatie - in andere woorden , het zou een deel van de installatie zijn en zou de inhoud op het lokale station te verplaatsen . Dit betekende dat de gebruiker niet langer nodig om de cd te plaatsen . Er werden echter chaining instructies ingewikkeld voor de gemiddelde gebruiker , en de dossiers nam heel veel harde schijf ruimte . ( Kijk naar links in onderstaande bronnen om te leren hoe keten de cd te installeren . )
Bonus Disc - Related Fouten

Als u probeert om de Mediagalerie te starten en ontvang een foutbericht van de functie of het bestand niet beschikbaar is , plaatst u de bonus disc in de drive . Als u de schijf niet langer , bestel een vervanging via de link weergegeven in onderstaande bronnen . Als u niet zeker weet of u de XP -versie geïnstalleerd of programma-installatie hangt bij de licentieovereenkomst voor eindgebruikers , zie de links in de referenties hieronder .

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Microsoft Word Zet in Pamflet …
·Hoe te nemen en opslaan van ee…
·Hoe Web Clip Software gebruike…
·Tips en ideeën om internet Af…
·Hoe je tekst toevoegen aan Web…
·Hoe te Billboard tekenen verdi…
·Het schrijven Stijlen en lette…
·Hoe kan ik een vliegtuig Symbo…
·Hoe te Achtergronden op een co…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe de Trojan Horse verwijderen SHeur3.Q…
·Hoe maak je een tabel sorteren in oplope…
·Hoe te gebruiken Capture One Pro Met Ado…
·Hoe je weer op het bureaublad 
·Hoe Set Up Klassen in QuickBooks 
·Hoe te voetteksten maken in Word op een …
·Hoe een backup en opschonen van een Wind…
·Hoe maak je een watermerk . PDF met een …
·Hoe maak je een balans in Excel Maak 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com