Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Tips en ideeën om internet Afbeeldingen Surf
Het Web heeft miljarden foto's , afbeeldingen en illustraties geplaatst door professionals en amateurs . Web - gehoste afbeeldingen gebruikt op uw website , blog , presentatie of brochure , moet auteursrechten en licenties wetten te volgen om ervoor te zorgen dat u over de juiste machtigingen om de beelden te gebruiken . Volg deze tips om tips en ideeën te vinden voor Web afbeeldingen surfen. Auteursrecht en Fair Use

Copyright
is een exclusieve set van rechten voor auteurs en makers van een origineel werk . Fotografen en grafische kunstenaars de rechten bezit om hun foto's en illustraties , en moet u toestemming om hun afbeeldingen te vragen . " Fair Use " is een beperking en uitzondering op de auteurswet . " Fair Use " stelt u in staat om auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen te gebruiken voor het gebruik van een commentaar, kritiek , nieuws rapportage , onderzoek, onderwijs , bibliotheek archivering en voor beurs .
Zoekmachines

Gebruik zoekmachines om uitsluitend te kijken naar afbeeldingen . Selecteer afbeeldingen wanneer u op zoek bent in een zoekmachine , zodat de enige resultaten die bevolken zijn beelden . Van daaruit kunt u klikken op de afbeelding , die zal u tonen de website waar het beeld wordt gehost . U zult ook in staat zijn om de afmetingen van het beeld te zien . U moet elke afbeelding om de auteursrechtelijke status te bepalen onderzoeken .
Betaalde Afbeeldingen

Sommige websites kunnen gebruikers kopen royalty - vrije stock foto's , vector illustraties , illustraties en flash graphics . De beelden zijn beschikbaar in verschillende maten , afhankelijk van de kwaliteit die u nodig hebt . Sommige betaalde afbeelding websites zijn op basis van een abonnement , terwijl andere gebruikers toestaan ​​om een beeld te kopen op een moment . Nadat u een afbeelding hebt gekocht van deze bronnen , houdt u de rechten om het te gebruiken zoals u wilt . Een paar van de betaalde afbeelding websites favoriet zijn iStockphoto , Fotolia , Jupiter Images , Dreamstime en Photos.com .
Creative Commons

Creative Commons is een non - profit organisatie , die digitale uitwisseling aanmoedigt via het internet . De organisatie werkt samen met meer dan 100 filialen om een alternatief voor de volledige auteursrechten bieden . Er zijn vier soorten licenties : Naamsvermelding , niet commercieel , geen afgeleide werken en gelijk delen . Een attributie licentie laat anderen met een auteursrechtelijk beschermd werk , maar alleen als ze geven u krediet . Een niet-commerciële licentie kunt anderen gebruik maken van uw werk , maar alleen voor niet-commerciële doeleinden . Een geen afgeleide licentie werken anderen toestaat om uw werk te gebruiken in zijn exacte vorm , en geen wijzigingen kunnen worden aangebracht in het werk . Een Gelijk delen licentie laat anderen gebruik maken van uw werk onder een licentie identiek aan de licentie die uw werk regelt .
Foto - delen Websites

Flickr
is de grootste foto-sharing website met meer dan 5000000000 afbeeldingen . Het bedrijf Yahoo in handen , samen met andere geliefd foto - sharing websites , zoals Snapfish en Photobucket , kunnen gebruikers op te zetten gratis accounts . Gebruikers kunnen foto's uploaden en delen met vrienden over de hele wereld . Gebruikers kunnen hun privacy-instellingen selecteren om hun beelden te delen met iedereen op het web , met alleen hun vrienden , of helemaal niet . Controleer de licenties en de kleine lettertjes op de websites van foto - sharing op de rechtmatigheid van het gebruik van deze beelden te bepalen .

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Hoe de code Web Clip Art 
·Hoe te Royalty Free Web Clip A…
·Hoe te nemen en opslaan van ee…
·Hoe vindt u nieuwe lettertypen…
·Hoe maak je Color Met ColorBox…
·Soorten MIME Images 
·Hoe te Borders downloaden 
·Hoe te Clip Art Make 
·Hoe maak je een foto converter…
  Related Articles
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe te Kop-en voetteksten toevoegen aan …
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe u uw standaard stijlen en documenten…
Hoe naar Bekijken en afdrukken in Word 2…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe te Spelling en grammaticacontrole in…
Hoe te Zoeken en vervangen meerdere woor…
Hoe je zowel portret en landschap oriën…
  Software Articles
·Windows Registry Cleanup instrumenten 
·De verschillen tussen PHPBB & PHPBB3 
·Hoe maak je een Excel -werkblad vanuit V…
·WMV naar MP3 Conversion 
·GIMP Tutorials voor Foto's bewerken 
·Hoe te Afspraken automatisch creëren va…
·Hoe je Iron -Ons Maak & Print Them vanaf…
·Veranderingen in Excel 2007 Vs . 2003 vo…
·Hoe de Media Center TV Pack 2008 Install…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com