Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Drupal Social Networking Opties
Wat u kunt doen met Drupal is volledig afhankelijk van welke modules u hebt geïnstalleerd . Er zijn bijna 9.000 modules om uit te kiezen , en het is geen verrassing dat veel van deze toestaan ​​om social networking functies toe te voegen aan uw Drupal website . Het kiezen van de juiste modules voor uw behoeften vereist dat u te identificeren welke zal werken met uw versie van Drupal en zal de specifieke functies die u wilt toevoegen. Facebook Social Plugins Integratie

Deze module stelt u in staat om 10 verschillende Facebook plugins integreren in uw Drupal website . Deze omvatten een "Like "-knop , waarmee laat de bezoekers om pagina's van de Drupal- website terug naar hun Facebook- profielen te delen met een enkele klik . De Facebook Social Plugins module Integratie ondersteunt ook Live Stream , die gebruikers laat bezoeken van uw site aandeel activiteit en commentaren op Facebook in real time , en Facepile , waarvan de profielfoto's van gebruikers die hebben "liked " of geregistreerd is voor uw site wordt weergegeven . < br >
Volg

Follow
creëert een blok van de iconen voor social networking sites, zodat gebruikers kunnen updates volgen om uw content direct vanaf hun eigen sociale netwerken rekeningen . Ondersteunde netwerken omvatten Facebook , Twitter , LinkedIn en Tumblr , evenals media - gerichte sites zoals YouTube , Picasa en Vimeo . De Follow -module laat gebruikers ook volgen andere geregistreerde gebruikers die plaatsen op uw site .
Twitter Search Feeds

Twitter Search Feeds biedt diepgaande integratie van Twitter in uw Drupal website . Het zoekt Twitter voor tweets op basis van criteria die u instelt , maakt vervolgens een Drupal knooppunt voor elke matching tweet het vindt . Bezoekers van uw site kunnen de tweets lezen en commentaar te voorzien , ze beoordelen of iets te doen wat ze kunnen doen met andere knooppunten op uw site . Twitter Search Feeds maakt in principe Twitter om content te creëren op uw site waarop uw gebruikers kunnen reageren .
RSS Enhanced

Als je syndicaat inhoud van uw Drupal site via RSS , de RSS Verbeterde module maakt het mogelijk voor abonnees die zich voeden met hun favoriete sociale netwerksites te delen . De module injecteert social networking banden , een link naar de inhoud tweet op Twitter , commentaar telt en een lijst met gerelateerde berichten. De module kan uitgebreid worden aangepast aan uw specifieke behoeften te voldoen .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe Inhoud Update over Drupal 
·Hoe een website te migreren Dr…
·Hoe je CSS bestanden Wegwezen …
·Hoe je insluiten video op een …
·Tutorial voor Google Maps Gere…
·Hoe maak je een Drupal Thema -…
·Hoe je profiel Velden Trek in …
·Hoe het opzetten van een Drupa…
·Hoe uw website Move Van Joomla…
  Related Articles
Gereedschappen voor Social Network Analy…
Over Networking Notes 
Drupal T Tekst Functie 
Hoe te verwijderen Streepjes Van sofinum…
Hoe maak je een Social Web Statistics Gr…
Hoe kan ik Mask een Social Security Numb…
Help met Quickbooks & Networking 
CAD programma's voor Computer Networking…
Hoe maak je een Rating System In Drupal 
  Software Articles
·Hoe maak je een Shape -bestand maken in …
·Omzetting van een PowerPoint een Google …
·Problemen met PowerPoint 2007 
·Hoe kan ik een Word- document publiceren…
·Hoe te openen Word 2007 Met Word 2002 
·Hoe te Ad.yieldmanager verwijderen 
·Hoe maak je een DIVX afspelen op een iPo…
·Hoe maak je een CyberLink PowerDVD insta…
·Hoe te Sectie Headers invoegen in PowerP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com