Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Drupal T Tekst Functie
bezoekers van uw website kunnen komen uit alle delen van de wereld en spreken een onbeperkt aantal talen . Als u wilt bezoekers die een ander dan degene die u gebruikt om oorspronkelijk schrijf je tekst taal spreken te behouden , uw website moet in staat zijn aan te passen aan individuele gebruikers . Drupal "T tekst" of " t ( ) " functie kunt u uw site vooraf gespecificeerde tekstcomponenten automatisch naar de taal van de bezoeker passen . Wat de T -functie werkt niet z'n T- tekst -functie

Drupal 's
heeft elke tekst u overgaan in het en automatisch te vertalen in welke taal de huidige bezoeker van uw pagina 's wordt gebruikt niet te nemen . De bibliotheken nodig om deze functie uit te voeren zou nemen ruimte veel verder dan wat de meeste servers te bieden hebben en de code automatisch te vertalen tekst in een andere taal vereist een verfijning die verder gaat dan wat open source software op dit moment te bieden heeft .
< Br >
wat T functie heeft

Drupal 's
T text functie vaststelt welke taal het besturingssysteem van uw pagina 's huidige kijker wordt gebruikt , controleert vervolgens om te zien als je het opzetten van een versie van het tekstblok je voorbij in de functie voor die taal . Indien hij vaststelt een string in deze taal , zal deze weer te geven in plaats van de standaard string. Als u nog niet hebt ingesteld een string in deze taal , maar het zal blijven uw standaard tekenreeks weer te geven in de oorspronkelijke taal .
Functie Parameters

de T tekst functie zelf duurt drie parameters : " $ string , " " $ args " en " $ options " het eerste argument , $ string , wordt de werkelijke tekenreeks waarvoor u de functie te controleren . een passende vertaling. Het tweede argument , $ args , kun je speciale tokens gebruiken om bepaalde items in het tekstblok dat daadwerkelijk op uw gerenderde webpagina verschijnt vervangen. Het derde argument , $ opties , kunt u een taal in plaats van het huidige van de gebruiker te gebruiken voor de vertaling en zet de context eigendom van de string die je voorbij in de functie opgeven .
Dingen om te vermijden

Omdat de tekenreeks die u overgaan in de T text functie Drupal zal letterlijk worden verwerkt door Drupal , goede beveiliging praktijken dicteert dat je niet voorbij in variabelen die u niet eerst gecontroleerd en dat u geen input van de gebruiker doorgeven direct in de functie als een argument . Passeren in unsanitized variabelen kan leiden tot pagina fouten , en het voeden van input van de gebruiker direct in de functie kan laat uw bezoekers te laden kwaadaardige code die uw server in gevaar kunnen brengen .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe te App.Yaml voor Python Cr…
·Hoe te Maps in Left 4 Dead 
·Ubuntu 's Five Parallel Extra 
·Hoe kan ik een aangepaste Braw…
·Hoe te Rpm Installeren op HPUX…
·Installatie van Spot HQL 
·OpenSource Alternatieven voor …
·Hoe te Delta Pack Eclipse 3.3 …
·Hoe het opzetten van Thunderbi…
  Related Articles
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Het opmaken van tekst in Word 2003 
Hoe te Voetnoten Voeg toe aan tekst in e…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe maak je een Box Around Geselecteerde…
  Software Articles
·Hoe om te leren ProSteel Online 
·Hoe te Quicken gebruiken voor Student Bo…
·Hoe maak je een Data Flow Diagram Constr…
·Hoe maak je een VBA-project verwijderen …
·Hoe te kopiëren Between Sheets in Excel…
·Hoe je zoekresultaten embedden in een Dr…
·Het toevoegen van IDX naar AVI 
·Hoe te verwijderen Power Cinema 
·Hoe maak je een mozaïek ontwerp in Phot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com